Vanhempi-lapsi Capoeira 1-3 -vuotiaille – SYKSY 2021

Tule pikkulapsesi kanssa nauttimaan liikeilmaisusta, musiikista, rytmistä, energiasta! Tällä tunnilla lapset (1-3 v.) ja aikuiset pääsevät yhdessä tutustumaan afro-brasilialaisen capoeiran saloihin temppuillen, leikkien, laulaen ja soittaen. Capoeira on erittäin monipuolista liikuntaa, joka soveltuu kaiken ikäisille. Se kehittää mm. motorisia ja sosiaalisia taitoja sekä rytmitajua. Tunnit tarjoavat erittäin hyvää liikuntaa ja onnistumisen kokemuksia niin aikuisille kuin lapsillekin. Opettajana toimii erittäin kokenut ja suosittu brasilialainen José Santos alias Bom Cabelo. Hän on erikoistunut capoeiran käyttämiseen pedagogiikan välineenä ja opettaa useita lapsi- ja aikuisryhmiä ympäri Helsinkiä.

Torstaisin klo 16-16.40 ajalla 2.9.-9.12. (ei 21.10.)
Hinta: 77 euroa / 14 kertaa
Ilmoittautumiset kylatila@kolumbus.fi pe 20.8. mennessä.

Korona-tilanne otetaan Kylätilassa huomioon.Tuntien väliin jää 20 minuutin tauko, jotta edellinen ryhmä ehtii poistua ennen seuraavien saapumista. Tauon aikana tila tuuletetaan ja mahdollisesti käytössä olleet tarvikkeet desinfioidaan. Jokainen ottaa kotoa mukaan oman nimikoidun ja valmiiksi täytetyn vesipullon. Aikuiset käyttävät tunneilla hengityssuojainta.

Vastaa