Vanhempi-lapsi Capoeira 1-3 -vuotiaille – SYKSY 2020

Tule pikkulapsesi kanssa nauttimaan liikeilmaisusta, musiikista, rytmistä, energiasta! Tällä tunnilla lapset (1-3 v.) ja aikuiset pääsevät yhdessä tutustumaan afro-brasilialaisen capoeiran saloihin temppuillen, leikkien, laulaen ja soittaen. Capoeira on erittäin monipuolista liikuntaa, joka soveltuu kaiken ikäisille. Se kehittää mm. motorisia ja sosiaalisia taitoja sekä rytmitajua. Tunnit tarjoavat erittäin hyvää liikuntaa ja onnistumisen kokemuksia niin aikuisille kuin lapsillekin. Opettajana toimii erittäin kokenut ja suosittu brasilialainen José Santos alias Bom Cabelo. Hän on erikoistunut capoeiran käyttämiseen pedagogiikan välineenä ja opettaa useita lapsi- ja aikuisryhmiä ympäri Helsinkiä.

Torstaisin klo 16-16.40 ajalla 17.9.-10.12. (ei 15.10.)
Hinta 66 euroa / 12 kertaa
Ilmoittautumiset kylatila@kolumbus.fi

Vastaa