Oletko haaveillut omasta leipäjuuresta ja maistuvan leivän leipomisesta taikinajuureen? Juurileipäkurssilla opit neljässä tunnissa juurileivonnan perusteet ja saat ohjeet juuren ruokkimiseen ja hoitamiseen kotona. Kurssilla tehdään kaikki juurileivän tekoon liittyvä työvaiheet.
Kurssilta mukaasi saat ohjeet juurileipään, aktiivisen leipäjuuren, yhden juureen leivotun leivän ja yhden muotoillun leivän kotona paistettavaksi. Tarvitset mukaasi leipäkorin tai kulhon, 0,5 l purkin juurta varten sekä keittiöpyyhkeen.
Kurssilla opettajana toimii kokki Outi Pajala, joka on aiemmin leiponut leipää mm. ravintola Basbasissa. Nyt Outin haaveena on viedä juureen leipomisen taitoa eteenpäin ja saada ihmiset leipomaan ja syömään parempaa leipää kotioloissa.
Su 13.10. Täynnä
La 16.11. 1 paikka jäljellä
Su 1.12. 6 paikkaa jäljellä
Kurssin hinta: 45 euroa / osallistuja. Osallistumismaksu sisältää keittolounaan.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: outi.pajala@gmail.com