UUTTA: Lempeä hyvän olon ilta

Tule rentoutumaan ja ota omaa aikaa yhdeksi illaksi. Illan aikana rauhoitetaan pulppuavaa mieltä hengityksen ja meditaation avulla sekä rentoutetaan arjessa virittynyttä kehoa lempein, ravitsevin liikkein. Kiireisen arjen keskellä on tärkeää huolehtia kehon ja mielen palautumisesta, jotta tasapaino, jaksaminen ja ilo elämässä säilyvät.

Ilta aloitetaan kehoa avaavilla, pehmeillä pilates-liikkeillä, joilla saadaan liikkuvuutta ja ryhtiä koko kehoon. Rauhoitetaan mieltä hengityksen avulla. Kehon lämmettyä annetaan kehonpainon hellittää kireyksistä, keventäen oloa Yin-syvävenyttelyssä. Ilta päättyy rentoutusmeditaatioon, jossa annetaan tietoisen mielen väistyä ja otetaan huokaisuhetki ajattelusta.

Ota mukaan:
*jumppamatto tai mukava alusta
*tyynyjä, pyyhe, jooga blockit, bolsteri tms, jolla saat tuettua asentosi *mahdollisimman mukavaksi
*viltti tai peitto
*mukavat vaatteet, jotka eivät kiristä ja villasukat

Tiistait: 15.10. ja 15.12. klo 18-20 sekä 10.11. klo 19-21

Hinta: 35€ / kerta, joka maksetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittautumiset: 045 350 4540 tai sanna.karvonen@outlook.com   www.rentouttamo.com

Vastaa