La 5.9.2020 klo 19 Kumpulan komediaklubi

Komediaklubi starttaa jälleen syyskuussa, erikoisjärjestelyiden kera. Luethan ohjeet – älä tule paikan päälle ilman ennakkovarausta!

KOMEDIAT JATKUU, MUTTA TIETYIN ERITYISJÄRJESTELYIN.
HUOM! EI RIITÄ ETTÄ LAITAT PÄIVÄN YLÖS JA TULET VANHAAN TAPAAN JONOTTAMAAN, LUE TARKEMMAT SPEKSIT ALTA!Hyvät uutiset siis ensin: Persekevät ja kriisikesä ovat kohta takana, ja elämä jatkuu – ja niin jatkuvat komediatkin, jos vain tilanne sallii!Koska kuitenkin myös pandemiatilanne jatkuu, noudatamme sisätilan yleisötapahtumassa turvavälejä, joka tarkoittaa klubin osalta, että voimme ottaa sisään vain 50 katsojaa. Mikä taas tarkoittaa, että valitettavasti joudumme nostamaan lippuhintaa. Mutta kuten hyvin tiedätte – klubi on sen arvoinen 

❤

Syyskuun klubilla nähdään eräänlainen Noin viikon All Stars:
JUKKA LINDSTRÖM
EEVA VEKKI (MC)
ja TOMI HAUSTOLA
featuring:
Aurora Vasama
Fredrik Bruun
ja Anne Maaret

Liput 20€ käteisellä ovelta. Anniskelua klubilla ei ole, jokainen vastaa omista eväistään. Skidit jätetään kotiin, tämä on aikuisten laji.

Maskit ovat yleisössä varsin sallittuja (tai pakollisia jos yleinen ohjeistus tuolloin vaatii). Katsomo setataan turvavälein ja tilasta löytyy reippaasti käsidesiä. Muistakaa myös pestä kätenne hyvin saapuessanne.

Olkaa ystävällisiä ja varatkaa lippunne Facebook-tapahtuman vahvistetun ilmoittautumisen kautta. Varatkaa samalla koko seurueellenne liput, niin tiedämme tuolit ja pöydät sen mukaan minkä kokoisissa ryhmissä paikalle tullaan. Huolimatta lippuvarauksista, pyydämme kaikkia saapumaan paikalle hyvissä ajoin, jotta vältymme viime hetken ruuhkilta ja jonoilta.

Ilmoittakaa mahdollisista peruutuksista heti kun tiedätte, jotta osaamme vapauttaa myyntiin ylijäävät liput. Uskon, että saamme klubin toimimaan tässä poikkeustilanteessakin ihanasti, kun vain muistamme huomioida toisemme.Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma facebookissa / lippuvaraukset https://www.facebook.com/events/3231462836939979

Tervetuloa!

Vastaa