UUTTA: Vauvojen musiikkisirkus 4- 12 kk – SYKSY 2020

Vauvojen musiikkisirkus on temppuja, loruja ja lauluja yhdistelevä kurssi, jossa nautitaan vauhdista, hellittelyhetkistä, musiikista ja värikkäistä uteliaisuuden herättävistä sirkusesineistä.

Kurssi perustuu vauvan ja aikuisen yhteiseen vuorovaikutukseen ja tekemiseen sekä toistuviin rutiineihin, joiden kautta vauva osaa odottaa tulevaa temppua, lorua tai laulua.

Vauvojen musiikkisirkusta ohjaa yhteisöpedagogi YAMK Saara Pesonen, joka työssään Helsingin kaupungilla vetää taide- ja musiikkituokioita sekä ohjaa vauvasirkusta. Vauvojen musiikkisirkus on hänen omien pedagogisten vahvuusalueidensa pohjalta kehitetty formaatti, jossa hän hyödyntää käden taitoja, vauvasirkusta ja musiikkia ohjauksen välineinä. Samana toistuva rakenne: alkulaulu, temppupussista kunkin vuorollaan nostamat itse kuvitetut kortit sekä mm. jongleerauspallojen, saippuakuplien ja harsojen avulla rakennettu loppurentoutus luovat niin vauvalle kuin vanhemmallekin turvallisen, iloisen ja rentoutuneen olon. Vauvojen musiikkisirkus sopii aloitettavaksi noin 4-12-kuisena. Kurssilla toimitaan vauvantahtisesti, joten esimerkiksi syöttäminen ja vaipan vaihto on sallittua noin 45 minuuttia kestävän tuokion aikana. Mitään ei myöskään ole pakko tehdä, jos jokin temppu tuntuu liian haastavalta tai epämiellyttävältä – kaikkea voi kokeilla uudestaan seuraavalla kerralla, ja kotonakin on lupa harjoitella.

Tiistaisin 16.45-17.30 ajalla 15.9.-8.12. (ei 13.10.)
Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi
Hinta: 12 krt / 72 euroa
Ohjaaja: YAMK Saara Pesonen

Korona-tilanne otetaan Kylätilassa huomioon. Tuntien väliin jätetään tauko, jotta edellinen ryhmä ehtii poistua ennen seuraavien saapumista. Tauon aikana tila tuuletetaan ja mahdollisesti käytössä olleet tarvikkeet desinfioidaan. Ryhmään otetaan max. 10 lasta.

Vastaa