Töihin Kylätilaan?

Kylätilayhdistys etsii harjoittelijaa

Intiankatu 31:ssä sijaitseva asukastalomme, Kumpulan Kylätila, on alueen asukkaiden kohtauspaikka, jossa järjestetään kerhoja, kursseja, tapahtumia, musiikki- ja teatteriesityksiä sekä juhlia kaikenikäisille.

Etsimme omatoimista, yhteistyökykyistä ja luotettavaa harjoittelijaa kuudeksi kuukaudeksi. Harjoittelu tai työkokeilu toteutetaan TE-toimiston tuella, joten sinun tulee olla tällä hetkellä työtön ja TE-toimiston asiakas. Myös palkkatuella työllistäminen voi tulla kyseeseen (24 kk työtön viimeisen 28 kk:n aikana).

Mitä Kylätilassa tehdään?

Työskentelet yhteistyössä yhdistyksen hallituksen, koordinaattorin ja vapaaehtoisten kanssa. Vastuullasi on päivittäiset rutiinit, joihin kuuluu Kylätilan siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Olet mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia ja viikonloppukursseja. Töitä on siis myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ajokortti plussaa.

Työnkuva muotoutuu, kun tutustumme! Tärkeää on tulla lasten kanssa toimeen – saat kokemusta kerhotoiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä. Yli 500 ihmistä viihtyy viikoittain Kylätilan kerhoissa ja päivät poikkeavat toisistaan: tämä on monipuolisen tekemisen paikka!

Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla kylatila@kolumbus.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Vastaa