UUTTA: Perhejooga – SYKSY 2020

Perhejoogaa ja tunnetaitoja Kylätilalla lauantaisin!

Perhejoogassa lapset ja aikuiset joogaavat lastenjoogasadun yhdessä. Lapsen kanssa joogaamassa voi olla vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi kummi tai muu läheinen. Tunti tarjoaa lapselle ja aikuiselle yhteistä aikaa ja läsnä olevaa yhdessäoloa. Perhejooga on suunnattu 3-8 -vuotiaille. Perhejoogatunnin kesto on 60 minuuttia sisältäen pienen tauon. Tunnin ensimmäinen osion aikana joogaamme yhdessä joogasadun. Tunnin toinen osio sisältää tunnetaitoja vahvistavia harjoituksia yhdessä erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Kokonaisuus keskittyy perustunteisiin ja jokaisella kerralla on oma tunne johon tutustumme.

Lapset hyötyvät joogasta monella tavalla. Se vahvistaa sekä lasten fyysistä suoristuskykyä että keskittymiskykyä. Erilaiset venytykset ja hengitys auttavat rauhoittumaan ja poistavat jännitystä niin kehosta kuin mielestä. Jooga vahvistaa myös luustoa ja lihaksistoa sekä tarjoaa työkaluja rentoutumiseen ja lepoon. Useat jooga-asanat eli liikkeet ja asennot vahvistavat kehoa monipuolisesti hellien. Tasapainotteluun pohjautuvat asennot parantavat keskittymiskykyä, ryhtiä ja tasapainoa. Jooga vahvistaa myös monipuolisesti rytmitajua ja koordinaatiokykyä sekä vaikuttaa lapsen luovuuteen ja tunneälyyn.

Aikuiselle perhejoogatunti tarjoaa mahdollisuuden keskittyä nauttimaan osallisuudesta ja yhteisestä ajasta lapsen kanssa. Omaa lasta ei tarvitse ohjata, vaan aikuinen voi rauhoittua seuraamaan, miten lapsi keskittyy satuun. Joogamatolla voi myös herätellä omaa sisäistä lastaan heittäytyen mukaan joogasadun vietäväksi.

Lauantaisin klo 10.30-11.30 ajalla 19.9-17.10.2020 sekä
31.10., 7.11., 21.11., 5.12., 12.12. ja 19.12.

Hinta: 115€ / 5 kertaa parilta tai 25€*/kerta (*mahdollista, mikäli tunnilla on tilaa). Saman perheen lisäosallistujat 5€ / hlö

Ilmoittaudu ostamalla kokonaisuus Holvikaupasta: https://holvi.com/shop/Jemmanen/

Tunnit ohjaa Emma Nikkanen, varhaiskasvatuksen opettaja, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM, lasten ja nuorten joogaopettaja RCYT sekä LCF Life coach opiskelija.

Lisätiedot: posti.jemmanen@gmail.com
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/368109637517454/

Vastaa