Kylätilayhdistyksen jäsenille – vanhoille ja tuleville!

Hyvät alueen asukkaat! Lue artikkelista miksi ja miten liittyä Kylätilayhdistyksen jäseneksi!

Nyt vuoden 2019 alkaessa on faktaa, että kaupungin meille myöntämän asukastalorahoituksen määrä on pysyvästi 10.000 euroa pienempi kuin vielä vuonna 2017. Parista viime vuodesta on selvitty jäsenmaksujen, kahvilamyyntituottojen, lahjoituksien ja Kyläjuhlien 2018 avulla, siitä kiitos kaikille jäsenmaksunsa maksaneille ja tapahtumiin osallistuneille!

Vuoteen 2019 lähdetään täynnä tarmoa! Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ry pyörittää asukastalo Kumpulan Kylätilaa Helsingin kaupungin avustusten ja oman varainhankinnan turvin. Oma varainhankinta koostuu vuokratuloista (yksityistilaisuudet, muiden toimijoiden tunneista perityt vuokrat, kokoukset ym.), kahvila- ja muista tapahtumatuloista ja jäsenmaksuista. Kerhoista ja kursseista perityt osallistumismaksut käytetään täysimääräisenä ohjaajien palkkoihin ja kerhomateriaaleihin, niistä ei jää kassaan tuloja. Varainhankintamme on jo vuosia ollut 40-50% yhdistyksen vuosibudjetista, vuoden 2017 nostaessa sen jo yli 50%:iin.

Jäsenmaksuilla 15 euroa / talous / vuosi on oikeasti suuri merkitys Kylätilan taloudelle. Juuri niillä rahoilla ostetaan vessapaperit ja jätesäkit, maksetaan kirjanpidosta ja kopiokoneesta, sähköstä, puhelimesta, vakuutuksista jne. Nämä suoraan toiminnan ylläpitoon liittyvät kulut ovat vuodessa n. 10.000 euroa.

Rekisteriimme on kirjattuna yli 500 jäsentä, mutta vuonna 2018 jäsenmaksun maksoi vain n. 370 jäsentä / jäsenperhettä. Yksittäisen ihmisen tai perheen 15 euron jäsenmaksulla on todella suuri merkitys sille, että Kylätilan toiminta pystyy jatkumaan keskeytyksettä myös tämän vuoden. Maksamalla jäsenmaksun olet omalta osaltasi mukana turvaamassa Kylätilan monipuolista toimintaa. 

Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Kylätilassa, Intiankatu 31, ma 8.4.2019 klo 18. Tervetuloa silloin kuulemaan lisää toiminnastamme tai osallistumaan itsekin toimintaan.

Kylätilayhdistyksen hallitus

LIITTYMISOHJEET:

Maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun tuet Kylätilan monipuolista kerho-, kurssi- ja tapahtumatoimintaa. Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 15 euroa yhdistyksen tilille.

Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ry
FI23 1268 3000 1027 48
Viestikenttään nimi, katuosoite ja sähköpostiosoite

 

Kuva: Santtu Särkäs

Vastaa