Kitarapienryhmätunnit – SYKSY 2020

Kitaransoiton pienryhmätunneilla edistyt nopeasti.

Kitaratunnit keskiviikkoisin
Alkaen ke 16.9. (ei 14.10.) yhteensä 12 kertaa

Klo 16.50-17.40

Jatkokurssi: Kurssin tavoitteena on laajentaa instrumentin ja eri tyylilajien tuntemusta. Kurssilla harjoitellaan monipuolinen ohjelmisto jonka puitteissa harjoitellaan sekä komppi- että soolonsoiton valmiuksia. Kurssin loppupuolella perehdytään myös yhtyesoittoon basso-ryhmän ja rumpalin kanssa. Soveltuu parhaiten kitaransoiton perustaidot (mm. barresoinnut) jo hallitseville. Kurssi soveltuu sekä akustiselle että sähkökitaralle.

Huom! Viimeiset kaksi kertaa tämä ryhmä kokoontuu klo 17.50-18.40 yhdessä bassoryhmän kanssa.

Klo 17.50-18.40

Perustaso: kurssilla harjoitellaan kitaransoiton perustaitoja. Kurssi soveltuu parhaiten jo hieman soittaneelle. Kurssilla harjoitellaan ohjelmistoa, joka sisältää sekä sointusäestystä että melodian soittoa. Lisäksi tutustutaan muihin perustaitoihin, kuten kitaran virittämiseen, soittotekniikan perusasioihin, teorian alkeisiin sekä kitaran rooliin yhtyesoitossa. Kurssi soveltuu parhaiten akustiselle kitaralle, mutta myös sähkökitaristit ovat tervetulleita.

Huom! Viimeiset kaksi kertaa tämä ryhmä kokoontuu jo klo 16.50-17.40.

Koska ohjaaja on myös keikkaileva muusikko, saattaa tunti joskus jäädä väliin. Pidennämme kautta tarvittavan määrän toukokuulle.

Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa.

Hinta: 12 kertaa / 140 euroa

Ohjaaja: Kalle Outila

Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

Koronatilanne otetaan Kylätilassa huomioon. Ryhmien väliin jätetään tauko, jonka aikana tila tuuletetaan.

Vastaa