Capoeira – SYKSY 2020

Afrobrasilialainen capoeira-tanssi on oiva harrastus myös lapsille. Se kehittää motorisia ja sosiaalisia taitoja sekä rytmitajua.

Tunneilla capoeira-liikkeitä ja temppuja opetellaan hauskasti leikkien ja musiikin lomassa. Lapset pääsevät myös laulamaan ja soittamaan perinteisiä capoeira-instrumentteja, kuten berimbauta ja tamboriinia.  Opettajana toimii brasilialainen José Reinaldo Santos Soares, joka capoeirassa tunnetaan nimellä Bom Cabelo. Hänellä on pitkä kokemus niin lasten kuin aikuistenkin capoeira-opettajana Rio de Janeirossa.

Torstaisin:
17.9.-10.12. (ei 15.10.) yhteensä 12 kertaa

klo 17-17.40 3-5 -vuotiaille 
klo 18-18.40 6-11 -vuotiaille 

Hinta: 66 euroa / 12 kertaa

Ohjaaja: José Reinaldo Santos Soares

Ilmoittautumiset kylatila@kolumbus.fi

Korona-tilanne otetaan Kylätilassa huomioon. Tuntien väliin jää 20 minuutin tauko, jotta edellinen ryhmä ehtii poistua ennen seuraavien saapumista. Tauon aikana tila tuuletetaan ja mahdollisesti käytössä olleet tarvikkeet desinfioidaan. Jokainen ottaa kotoa mukaan oman nimikoidun ja valmiiksi täytetyn vesipullon. Ryhmiin otetaan max. 10 lasta.

Vanhempi-lapsi-ryhmä 1-3 -vuotiaille kokoontuu torstaisin klo 16-16.40. Lue lisää täältä!

Vastaa