ETÄ-Zumba ja -syvävenyttely maaliskuussa 2021

Maaliskuussa zumbataan ja venytellään etänä.
Zumba on vauhdikas tanssillinen tunti, jossa hiki virtaa ja mieli virkistyy, syvävenyttelyllä pääset eroon kireydestä!

Zumba® on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Merengue, salsa, swing, cumbia, bachata, reggaeton, bollywood, flamenco, tango, hip-hop.. Anna latinalaisten rytmien tempaista mukaansa! Nauti musiikista!

Zumba on tanssitunti missä hiki virtaa ja hymy on herkässä. Tunti aktivoi keskivartaloa ja nostaa sykettä. Kaloreita palaa satamäärin ihan huomaamatta. Zumba-tunnilla ei opeteta tanssitekniikkaa. Tärkeintä on unohtaa suorittaminen, nauttia rytmeistä ja pitää hauskaa!

Et tarvitse tunnille osallistuaksesi aikaisempaa tanssikokemusta. Zumba-tunnilla ei rakenneta koko tunnin mittaista koreografiaa vaan tunti etenee reippaasti fitness-tunneille tutulla tavalla. Mikä parasta, kaikki tanssivat omalla tavallaan.

Syvävenyttelytunti koostuu pitkäkestoisista 1-2 min venytyksistä eri lihasryhmille. Pitkäkestoisia venytyksiä voi itse lyhentää tarpeen ja taitojen mukaan lepäämällä välillä.

Tunnilla parannetaan liikkuvuutta sekä lihasten elastisuutta. Säännöllinen venyttely huoltaa, avaa ja vahvistaa koko kehoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistuminen kehosta vilkastuu. Syvävenyttely parantaa vartalonhallintaa, vahvistaa syviä tukilihaksia ja korjaa ryhtiä.

Tällä tunnilla rentoutuu sekä keho että mieli. Tunti soveltuu kaikille.

Keskiviikkoisin ajalla 3.3-31.3.
ZUMBA klo 19-19.50
SYVÄVENYTTELY klo 20-20.50
Hinta:
5 krt / 30 euroa
Ohjaaja:
Jaana Schorin

Ilmoittautuessasi saat linkin, jolla voit osallistua molemmille tunneille, mutta halutessasi voit osallistua vain toiseen.

Ilmoittautumiset la 27.2.mennessä kylatila@kolumbus.fi

Vastaa