Vauva sekä Taapero ja aikuinen -taidepajat -uudet kurssit syksy 2017

Tuoksuuko oranssi appelsiinilta? Mikä on mustikan punainen?

Vauvojen ja taaperoiden taidehetkissä tutustutaan kuvataiteiluun moniaistisesti oman aikuisen sylissä. Neljän kerran aikana sukelletaan värien ja materiaalien maailmaan katsomalla, koskemalla, haistamalla, ehkä maistamallakin… Leikitään, loruillaan ja lotrataan!

Kokoonnumme kerran viikossa yhteensä 4 kertaa. Otathan mukaasi äidin, isän, mummin tai kummin, sotkun kestävät vaatteet ja intoa tutkia ja taiteilla! Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa ja vauvakurssi on  suunnattu 6-12 kuukauden ikäisille ja taaperokurssi 1-2-vuotiaille.

Ohjaaja: taidekasvattaja Iida Santalahti.

VAUVAKURSSI: 
Maanantaisin 23.10.-13.11. klo 14-14.45

 

TAAPEROKURSSI:
Maanantaisin 6.11.-27.11.
 klo 15.15-16.00

Hinta: 32 euroa / 4 krt.
Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

Kuva: Sami Seppänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *