Vauva sekä Taapero ja aikuinen -taidepajat -KEVÄÄN 2018 viimeiset pajat

Tuoksuuko oranssi appelsiinilta? Mikä on mustikan punainen?

Vauvojen ja taaperoiden taidehetkissä tutustutaan kuvataiteiluun moniaistisesti oman aikuisen sylissä. Neljän kerran aikana sukelletaan värien ja materiaalien maailmaan katsomalla, koskemalla, haistamalla, ehkä maistamallakin… Leikitään, loruillaan ja lotrataan!

Kokoonnumme kerran viikossa yhteensä 4 kertaa. Otathan mukaasi äidin, isän, mummin tai kummin, sotkun kestävät vaatteet ja intoa tutkia ja taiteilla! Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa ja kurssit ovat 10 kk-2 -vuotiaille sekä 2-3-vuotiaille.

Ohjaaja: TaM Iida Santalahti

10 kk-2 v: 
Maanantaisin 5.-26.3. klo 9.30-10.15

2-3 -vuotiaat:
Maanantaisin 5.-26.3. klo 16.45-17.30


Hinta: 32 euroa / 4 krt.
Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

Kuva: Sami Seppänen

Vastaa