Kumpulan Komediaklubi vol.13 la 5.12.

La 5.12. klo 19-21.30. Taas on se aika vuodesta. On stressiä lahjojen kanssa. Ja ruokien. Ja korttejakin pitää lähettää. Ja muistaa olla kiltti, kun tontut väijyy saatana puskissa ja piparit palaa uuniin Hannun ja Kertun kanssa.
Ota hetki omaa aikaa, jätä stressi kotiin ja tule nauramaan itsesi tärviölle. Siihen on taas oiva mahdollisuus kun joulukuussa Kumpulan lavalle marssivat

MATTI PATRONEN (tuore Naurun tasapaino -voittaja)
Janne Oravisto
Anna Rimpelä
Risto K. Järvinen
Joni Suikeli
Leo Holmström
Jani Autio
ja illan mc:nä toimii klubin emäntä ihte, Kaisa Pylkkänen

Tilassa ei ole baaria, eli tuttu meininki, omat brenkut kainaloon ja kymppi käteistä ovelle. Ovet aukeaa 18:30 ja show alkaa 19:00. Ikärajaa ei virallisesti ole, mutta tilaisuus on tarkoitettu aikuisille. Lapset jätetään tonttujen vahdittaviksi kotiin. Ei ennakkomyyntiä.

https://www.facebook.com/events/869992649766345/

Vastaa