Nuorten bändileiri la-su 11.-12.2. klo 10-17

Nuorten bändiviikonloppu 10-16 –vuotiaille. 

Leiri on tarkoitettu nuorille, jotka ovat kiinnostuneita bändisoittamisesta. Viikonlopun aikana saadaan instrumenttikohtaista ryhmäohjausta kitarassa, bassossa, koskettimissa, rummuissa sekä laulussa ja kokeillaan yhteensoittoa pienissä ryhmissä. Mukaan voi ottaa myös muun oman soittimen, kuten viulun, huilun tms. Aiempaa bändisoittokokemusta tai nuotinlukutaitoja ei tarvita: kaikille löytyy mielekästä tekemistä vasta-alkajista jo kokeneempiin soittajiin. Leirin aikana harjoitellaan rock- ja pop-biisejä erilaisilla kokoonpanoilla, ja ne esitetään valmiina esityksinä päätöskonsertissa perheille ja ystäville sunnuntaina klo 16.00.

Opettajina pitkän linjan ammattimuusikot ja -pedagogit Jussi Liskin johdolla (leirin reksi, kiipparit ja erikoissoittimet): Mikko Tohkanen (laulu), Jarkko Rantanen (rummut), Antti Jokinen (kitara) ja Pille Peltonen (basso).

Hinta: 95 euroa, johon sisältyy lounaat ja välipalat Kylätilassa.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: kylatila@kolumbus.fi
Viimeinen ilmoittautumispäivä pe 3.2.

Vastaa