Aikuisten bändileiri 17.-18.2.2024

Nyt viikonlopun mittaista hauskaa tarjolla!

Jos soittoharrastuksesi on syystä tai toisesta jäänyt, tai haluat kokeilla muuta kuin omaa instrumenttiasi, tai jos sinua vain kiinnostaa joku instrumentti, tervetuloa Kylätilan aikuisten bändileirille pitämään hauskaa. Tällä leirillä puretaan koulun musiikkituntien syvään juurtuneita traumoja ja päästään viikonlopun ajaksi todella irti arjesta. Kaikki ovat tervetulleita, eikä aiempaa soittokokemustakaan tarvita.

Ohjausta saadaan viiden ammattimuusikon luotsaamina kitarassa, bassossa, rummuissa, laulussa ja koskettimissa, mutta tilaa on myös erikoissoittimille kuten haitarille, quirolle tahi huuliharpulle. Leirillä muodostetaan useampia kokoonpanoja, jotka harjoittelevat tuttuja rock- ja pop-kappaleita sunnuntain päätöskonserttia varten. Biisit sovitetaan paikan päällä sopiviksi kulloisillekin esiintyjille, ja ovat usein alkuperäisiään hienompia!

Osallistujat jaetaan kahteen 10 hengen ryhmään, ja tämän ryhmän soittajat harjoittelevat biisejä erilaisissa kokoonpanoissa vain oman ryhmänsä jäsenten kanssa. Näin pystymme harjoittelemaan bändeinä yhtäaikaisesti kahdessa eri tilassa samanaikaisesti.

Opettajat jakavat osallistujat etukäteen näihin ryhmiin esitietojen perusteella. Siksi onkin tärkeää, että kerrot jo ilmoittautuessasi ja (tarkemmin myöhemmin lähetettävässä) esitietolomakkeessa tärkeysjärjestyksessä ne instrumentit, joita haluat leirillä soittaa.

Leiri la klo 10-17 ja su klo 11-17. Sunnuntaina päätöskonsertti klo 16 ystäville ja perheenjäsenille.

Hintaan 115 e sisältyy keittolounaat molempina päivinä.

Ohjaajina leirillä ammattimuusikot ja -pedagogit Jussi Liski, Pille Peltonen, Mikko Tohkanen, Jarkko Rantanen ja Kalle Outila.

Ilm. kylatila@kolumbus.fi 

Vastaa