Kylätilan pikkujoulut – OSB Open bar la 25.11. klo 19

OSB (Oljenkorsi Small Band) tarjoilee Kylätilan pikkujouluillassa cocktaileja musiikin muodossa eri puolilta maailmaa.

Tällä kertaa lauteille nousee tutun porukan (Mikko Tohkanen, Kössi Väntänen, Petri Peevo, Mikko Kotro ja Heikki Surakka) lisäksi myös muita kokoonpanoja.

U-Bayou feat. Niko Ahvonen
U-Bayou (äännetään juupajuu) on etenkin louisianalaisia hämmentänyt yhtye, joka on kääntänyt heidän zydeco-musiikkinsa omituiseksi suomalaiseksi humpaksi ja polkaksi. Yhtye on esiintynyt Kumpulan kyläkarnevaaleilla jo 1990-luvulla. Mukana yhä ovat Päivi Takala (viulu), Tuomo Heikkola (laulu ja haitari) ja Markku Salama (kitara). Kylätilan pikkujouluihin kanssaan tulevat myös Kassu Itärinne (basso) ja Niko Ahvonen (laulu ja saksofoni). Kukkuraksi tahtia tulee heille lyömään OSB-veteraani Mikko Tohkanen! Pesulaudan soittaja valitaan pikkujouluissa, ellei joku  ehdi varaamaan paikkaa bändissä etukäteen…

BOSABOSA soittaa ja laulaa omalla kielellään paikallista kansanmusiikkia. Bosabosa on kuvitteellinen valtio, jossa kaikki on hieman paremmin ja jonka musiikillista perinnettä, kieltä ja ilosanomaa orkesteri ylpeänä esittää. Embu naba (tervetuloa)!
Aarni Kivinen: ukulele ja laulu
Ilmari Kairamo: perkussio ja laulu
Mikko Kotro: basso ja laulu

Ilta sisältää kaikki klassiset OSB-illan elementit. ”Tempaise tuulesta”-musa-impro-osiossa yleisö toivoo biisiaiheen ja musatyylin – OSB toteuttaa. Ilta ei olisi täydellinen, ellei myös tietokilpailtaisi pöytäkunnittain Mikon johdolla.

Baaria ei edelleenkään ole, joten vieraat ovat oman nesteytyksen varassa. Maistuvat jouluiset herkut tarjoillaan Kylätilan buffasta.

Bändin kolehtiin tarvitset käteistä, mutta buffan puolella käy myös pankkikortti ja Mobilepay.

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa