Kuvittele Kumpula – Imagine Kumpula ma 30.10. klo 18-20

Miten voisimme yhdessä elää luonnon (ja ihmisten) kantokyvyn rajoissa? Tervetuloa unelmoimaan yhdessä Kumpulan tulevaisuudesta ja muutoksista, jotka ovat mahdollisia kun toimimme yhteisönä.

Voisimmeko luoda paikallisia vaihtoehtoja talousjärjestelmälle, joka yhä vaatii meiltä jatkuvaa kulutuksen kasvua? Miten voisimme tukea paikallisen luonnon monimuotoisuutta? Kuinka nopeasti voisimme yhdessä olla hiilinegatiivinen kylä? Mitä kestävän elämän taitoja voisimme opetella yhdessä?

Tervetuloa tutustumaan toisiin kumpulalaisiin, joilla on samankaltaisia haaveita, ja viettämään iltaa merkityksellisten keskustelujen parissa. 

Tapahtuma järjestetään kaksikielisesti, suomeksi ja englanniksi. Sinun tarvitsee osata vain jompaakumpaa näistä kielistä voidaksesi osallistua. 

Tule sellaisena kuin olet! Olet tervetullut olipa ikäsi, sukupuolesi, etnisyytesi, elämäntilanteesi, taustasi, seksuaali-identiteettisi, uskontosi tai uskomuksesi, mielentilasi, varallisuutesi, tunteesi tai elämäntyylisi mikä tahansa. Olitpa vammainen tai vammaton, neurotyypillinen tai et, olet tervetullut.

/////ENGLISH/////

How might we together live within the carrying capacity of nature (and people)? We invite you to dream with us, about the future of Kumpula and what kind of change we could create as a community.

Could we create local alternatives to the economic model which demands ever increasing consumption of us? How might we support our local biodiversity? How quickly could we become a carbon negative village? What skills of a sustainable life could we practise together? How might we help each other get somewhere new together?

We know that many in Kumpula share similar values and dreams, which is why we want to bring people together to meet in person and see what we can come up with. Welcome to an evening of new connections and meaningful conversations.

Come as you are! We welcome you whatever your age, gender, descent, life situation, background, sexual orientation, religion or beliefs, nationality, state of mind, monetary situation, emotions or lifestyle. Whether disabled or not, neurotypical or not, you are welcome here.

Hoping to meet all of you soon!

Vastaa