Kehonpainoharjoittelu lapsen kanssa – MAALISKUU 2023

Ota lapsi mukaan ja tule treenaamaan!

Kehonpainoharjoittelutunneilla haastetaan liikkuvuutta, voimaa ja lihaskestävyyttä monipuolisilla ja innostavilla harjoitteilla, joista jokainen löytää itselleen sopivan version. Tunnit on suunnattu aikuisille, mutta lapset voivat vapaasti puuhailla ja leikkiä tilassa vanhempien vastuulla. 

Tunnit ohjaa fysioterapeutti, kehonpainoharjoittelun ohjaaja Laura Toivola. Tunneilla tarvitset juomapullon, halutessasi oman maton ja lapselle tekemistä – tilasta löytyy joitakin leluja ja temppuiluvälineitä. Liikumme sukat jalassa tai paljain jaloin.  

Kokeilutunnit tiistaisin 14.3. ja 21.3. klo 16.30-17.25

Hinta: 17 e/tunti

Ilmoittautumiset: le.toivola@gmail.com.
Kerro viestissä, monelleko tunnille osallistut sekä kotiosoitteesi laskutusta varten.
Peruutukset 1 vrk ennen tuntia.

Vastaa