Afrojazz Club la 25.3. klo 18-23

Lavalla Afrojazz Quintet feat Charlotta Kerbs & Ismaila Sané. Illan avaa kitarajoogi Veikko Virta.

Afrojazz Club palaa pitkästä aikaa juurillen ja aktivoituu Kylätilassa keväisissä afrotunnelmissa. Esiintyjinä klubin house band Afrojazz Quintet vierainaan bluestähti, sielukas laulaja Charlotta Kerbs ja palkittu maailmanmusiikin monitaiteilija, laulaja-perkussionisti Ismaila Sané. Ohjelmistossa Ismailan soolotuotantoa, Afrojazz Quintetin omia sävellyksiä sekä muutama länsiafrikkalainen cover-klassikko.

Taiteilija ja muusikko Alvar Gullichsenin perustama suomalais-afrikkalainen Afrojazz Quintet tunnetaan Helsingin Afrojazz Clubin ja Afrojazz Club goes Alppuisto-tapahumien svengaavana housebändinä. Yhtyeen vierailevina solisteina ovat olleet mm Jimi Tenor, Sam Huber, Sakari Kukko, Ismaila Sané, Meissa Niang, Emilia Sisco ja Marjo Leinonen.

Afrojazz Quintetin musiikki ammentaa afrobeatistä, jazzista, bluesista, reggaesta ja maailmanmusiikista. Yhtye julkaisi solistinsa Charlotta Kerbsin kanssa debyyttialbuminsa ”Bongo Jazz” vuonna 2019, ja työstää parhaillaan seuraavaa albumiaan. Sanoitukset ovat tärkeässä osassa bändin musiikissa; ne ovat psykedeelisen runollisia sekä myös kantaaottavia. Sanoituksista vastaavat Matthew John Dorman ja Richard Stanley.

Liput ovelta: 15 euroa / opiskelijat & eläkeläiset 7 euroa

Kokoonpano:
Charlotta Kerbs: leadlaulu
Ismaila Sané: leadlaulu, djembe, congat, bongot
Antero Priha: trumpetti, taustalaulu
Julius Heikkilä: soolokitara
Daniel Iiskola: basso
Alvar Gullichsen: rytmikitara, koskettimet, lyömät, taustalaulu
Oscar Karlsson: rummut

Diskografia:
Bongo Jazz, LP/CD/Digital (AG Afrowerk / Eclipse Music), 2019
Facebook https://www.facebook.com/afrojazzquintet/
On Spotify https://open.spotify.com/artist/2kCBdg9ftIoUvnvSffRz3z
On Youtube https://www.youtube.com/watch?v=l7jsa6M_ESYv

Vastaa