UUTTA: TRE-Stressinpurkuliikkeiden aloituskurssit ja vahvistavat TREenitunnit KEVÄT 2023

Tammikuussa 2023 Kylätilassa starttaa maanantaisin Vahvistavat TREenitunnit -ryhmä . Aloituskurssilla opit TRE-menetelmän perusteet ja pystyt osallistumaan TREenitunneille.

TRE-Stressinpurkuliikkeiden aloituskurssi

Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises eli TRE on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, joka perustuu ihmisen kehon luontaiseen kykyyn purkaa kehon jännityksiä, joista vapautuminen aktivoituu helposti opittavien fyysisten liikkeiden avulla. Liikesarja saa aikaan kehossa harjoituksen aikana rentoutumisreaktion (tärinän / värinän), jonka kautta autonominen hermosto purkaa lihaksiston ja hermoston jännitystiloja. 

Tunnilla opit TRE-stressinpurkuliikkeet sovitettuna omalle kehollesi, käynnistämään lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen palautumismekanismin ja saat ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn.

Kevätkaudella 2023 maanantaisin
16.1., 6.2., 6.3., 20.3., 27.3., 24.4. ja 15.5.
* aloituskurssit klo 18-19.45 (à noin 2 tuntia)
* Vahvistavat TREenitunnit ryhmässä aloituskurssin käyneille klo 20-21

Kun olet käynyt yhden illan kurssin (n. 2h) yksilö- tai ryhmäohjauksessa, voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle VAHVISTAVALLE TREenitunnille harjoittelemaan ja vahvistamaan kokemustasi lisää. 

Kurssi: 49€ / hlö, kun ilmoittaudut viimeistään 2 viikkoa ennen ajankohtaa, tämän jälkeen hinta on 75€/hlö
Jatkotunnit aloituskurssin käyneille
* kertamaksu 30€ (ensimmäinen kerta 15€)
* sarjakortti 3-5 x 60min 60€-100€ (20€/krt)

HUOM! Ilmoittaudu ennakkoon sekä kursseille että vahvistaville TREenitunneille, sillä tunneille otetaan rajallinen määrä osallistujia.

TRE-menetelmän on koettu lisäävän mielen ja kehon tasapainoa, rentoutta ja rauhaa usein jo välittömästi tai parin harjoituskerran jälkeen. Tästä menetelmästä ovat hyötyneet monet elämäntilanteessaan ja työssään stressaantuneet ihmiset. 

Menetelmästä hyötyvät myös urheilijat, jotka haluavat parantaa palautumista ja lisätä liikkuvuutta.

Menetelmän kehittäjä, Tri David Berceli on kansainvälisesti tunnettu traumanhoidon asiantuntija. Hän on työskennellyt monilla maailman kriisialueilla ja opettanut menetelmää kymmenille tuhansille ihmisille. Berceli on kehittänyt ja opettanut TRE-menetelmää yli 20 vuoden ajan.

TUNNIN SISÄLTÖ

Tunnilla opit TRE-stressinpurkuliikkeet sovitettuna omalle kehollesi, käynnistämään lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn. TRE-tunti ei anna valmiuksia ohjata menetelmää muille. 

TRE-menetelmän perusteet on suositeltavaa opetella peruskurssilla tai TRE-ohjaajan yksilöohjauksessa.

ENNAKKOVAATIMUKSET

Tunnille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen. 

TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista tai ole suoraan ohjaajaan yhteydessä.

VARUSTUS

Ota mukaasi jumppamatto, juomapullo ja pieni tyyny tai vastaava pään alle. Halutessasi viltti ja villasukat. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttöä.

HUOM! Näille Vahvistaville tunneille ilmoittaudu ennakkoon sillä tunneille otetaan rajallinen määrä osallistujia.

Maksutavat
* MobilePay
* seuraavien sovelluksien liikuntaeduilla:
Smartum, Epassi, Eazybreak; Edenred (ei hierontaedulla)
* Pyydettäessä laskulla

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Sitovat ilmoittautumiset suoraan ohjaajalle.
Petri.Hast@gmail.com/0405341633
Ilmoittautumisen jälkeen saat varausvahvistuksen.
Lisäksi saat n. 1-2vko aiemmin maksutiedot+infopaketin.
Peruutuspaikkoja kannattaa kysellä.

HUOM! 
Tulethan tunneille ajoissa, jotta ryhmädynamiikka ei kärsisi. 
Aloitamme aikataulun mukaisesti, jonka jälkeen tunnille ei voi enää tulla.

Peruutukset:
Kun perut 3vrk aiemmin niin voit siirtää sen (yhden kerran ) seuraavaan ajankohtaan tai antaa jollekin toiselle käytettäväksi. Ilmoitathan myös siinä tapauksessa jos et pääse tunnille, jotta jonossa seuraaville vapautuu paikka tunnille. Muutoksista aina ilmoitus ohjaajalle.


Vastaa