Kahvakuula – SYKSY 2018

Kahvakuulassa yhdistyvät lihaskunto, liikkuvuus ja hapenottokyky sekä tasapaino ja koordinaatio.

Enemmän lajia harrastaneelle erittäin tehokas ja haastava tunti, jossa tiistain tunnin tapaan kohotetaan sykettä ja laitetaan rasva palamaan. Kehon suorituskyky ja kestävyys vaativat sekä voiman että liikkuvuuden harjoittamista, jolloin oman kehon painolla tehtävät harjoitteet, kahvakuulaliikkeet ja syvien lihasten hallinta ovat avain parempaan kuntoon ja liikkuvuuteen sekä tehokkaampaan rasvanpolttoon! Tunti sisältää alkulämmittelyn ja treeniosuuden, jossa vastuksena käytetään omaa kehonpainoa ja kahvakuulaa.

Sunnuntaisin  23.9.-16.12. (ei 21.10.)  klo 18.30-19.30

Ohjaaja: Hanna Antti-Poika

Hinta: 135 euroa / 12 kertaa

Ilmoittautumiset: hanna@sportslady.fi

Kahvakuulatunnit myös tiistaisin klo 17.10-18.10 Lue lisää: Kahvakuula goes functional

Sportslady

Vastaa