Mama movement -kurssi MAALISKUU 2024

Tervetuloa avaamaan ja vahvistamaan kehoa yhdessä vauvan kanssa!

Tunnilla keskitytään kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta parantaviin liikkeisiin pikkuvauva-arki huomioiden. Harjoitteet voi skaalata omaan tasoon sopiviksi ja ne tehdään ensisijaisesti ilman vauvaa. Vauvaa voi vapaasti esimerkiksi syöttää kesken tunnin. Tunnin ohjaa fysioterapeutti, Movement coach Laura Toivola.

Otathan tunnille mukaan oman maton, vesipullon ja vauvalle tarvittaessa leluja. Liikumme sukat jalassa tai paljain jaloin. Tarkistathan lääkäriltä ja mahdollisuuksien mukaan äitiysfysioterapeutilta, että voit aloittaa harjoittelun raskauden jälkeen.

UUSI KURSSI:
Maanantaisin 18.3.-13.5. (ei 1.4.) klo 11-11.55
Hinta:
8 krt / 113 e
7 krt / 105 e
6 krt / 93 e

Ilmoittautumiset: le.toivola@gmail.com
Peruutukset viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua.

Vastaa