Tunnetyöpaja – Miten villipeto kesytetään? la 15.2. klo 12.30-14.30

Missä kiukku asustaa? Mitä hyötyä siitä on? entä mitä tapahtuu jos sitä ei päästäkään ulos? Jemmasen tunnetyöpaja lapselle (4-8 -v) ja vanhemmalle, jossa on aiheena kiukku ja sen alle piiloutuneet tunteet ja tarpeet.

Työpajassa etsitään keinoja kiukun kesyttämiseen kokemuksellisesti monipuolisten menetelmien ja harjoitusten avulla. Työpajasta saatte mukaanne konkreettisia välineitä kiukun säätelyyn ja kesyttämiseen.

Vanhemmalle työpaja antaa keinoja kohdata lapsen kiukkua rakentavasti ja herättelee ajatuksia myös suhteesta omaan vihaan. Työpaja sisältää pdf-tietopaketin, jonka avulla harjoittelua voi jatkaa myös kotona. Lapselle työpaja tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen vanhemman kanssa ja turvallisen ympäristön kiukun kokemukselliseen tutkimiseen. Lasten kanssa tunnetaitojen harjoittelu on aina ennen kaikkea yhdessä kasvamista ja siksi harjoittelu yhdessä on myös hedelmällistä.

Hinta 45€/pari. Hinta sisältää kaikki käytetyt materiaalit sekä pienen tietopaketin pdf-tiedostona. Minimiosallistujamäärä 3.

Kun varaat paikkasi ennen 7.2. saat holvikaupassa työpajasta -10% alennuksen koodilla KUMPULA

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: posti.jemmanen@gmail.com

https://www.facebook.com/events/1342977659203891/

kuva / unsplash

Vastaa