UUTTA: Kehossa kotona -jooga – SYKSY 2019

Hathajoogan asanat ja yksinkertaiset somaattiset harjoitteet kutsuvat meidät tutkimusmatkalle kuuntelemaan oman kehomme viisautta.

Aloitamme tunnin meditatiivisella läsnäolon hetkellä, jonka jälkeen jatkamme kehoa avaavilla ja lempeän vahvistavilla liikkeillä. Tietoinen hengittäminen tukee läsnäoloa ja liikettä. Apunamme voi olla myös kosketus tai ääni. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Käytämme tunneilla apuvälineitä, jotta harjoitus olisi kaikille turvallinen. Otathan mukaan oman joogamaton ja viltin!

Syyskuun ensimmäiset tunnit 10.9. ja 17.9. tutustumishintaan 10 €/krt.  Tämän jälken kertamaksu 15/12 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät).  Lokakuussa kurssi jatkunee kurssimuotoisesti, jos alueella riittää kiinnostusta. 

Tiistaisin 10.9.-1.10. klo 15-16

Ilmoittautumiset: anita.lintula@gmail.com, p. 045 650 3795. 

Anita Lintula valmistui joogaohjaajaksi marraskuussa 2018 Marjo Wuorisalon kehotietoisuutta ja liikkeen turvallisuutta painottavasta RYT 200-koulutuksesta. Jooga on elävä osa Anitan arkea pienen tytön äitinä. Joogahetki voi syntyä puun alla Kumpulan metsässä, aamun varhaisena tuntina tai lastenohjelman äärellä. Tällä hetkellä Anita on Marjo Wuorisalon somaattisessa jatkokoulutuksessa. Anita on myös shiatsuhoitaja ja syvän levon meditaation harjoittaja (www.syvalepo.fi).  

Vastaa