Kumpulan komediaklubi la 7.9.

Se on taas kohta kesä ohi, ja sehän ei haittaa yhtään, koska se tarkoittaa, että nauru täyttää taas Kumpulan!

Syksyn ensimmäisen klubin pääesiintyjänä nähdään erityisvieras itänaapurista, poliittisena koomikkona tunnetuksi tullut OLEG DENISOV, jota ei tulla koskaan näkemään Venäjän televisiossa. Hän saapuu Suomeen esiinnyttyään koko kesän niin Edinburgh Fringessa kuin lukuisilla muilla kansainvälisillä komediafestivaaleilla.

Syyskuun klubin koko esiintyjäkaarti näyttää tältä:

Oleg Denisov, Leo Viking Holmström, Saku Torssonen, Henry Lehto, Marianna Keisalo, Jussi Herranen, Ida Akkila ja Ville Kormilainen. Illan emäntänä Kumpulan oma Kaisa Pylkkänen.

Denisov esiintyy englanniksi, muut koomikot suomeksi.

Liput vain 10 euroa ovelta käteisellä. Ei ennakkovarauksia. Kannattaa tulla ajoissa, jos haluaa varmistaa itselleen istumapaikan. Tilassa ei ole anniskelua, eli jokainen vastaa omasta nesteytyksestään.

Tilaisuus on suunnattu aikuisille.

Tervetuloa

Vastaa