Perhejooga – SYKSY 2021

Perhejoogaa ja tunnetaitoja Kylätilalla lauantaisin!

Perhejoogaa ja tunnetaitoja -tunneilla tutustumme tunteisiin yhdessä kokien. Lapsen kanssa joogaamassa voi olla vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi kummi tai muu läheinen. Tunti tarjoaa lapselle ja aikuiselle yhteistä aikaa ja läsnä olevaa yhdessäoloa. Perhejooga on suunnattu 3-11 -vuotiaille. Tunnin ensimmäinen osion aikana herättelemme kehoa lasten joogan keinoin. Tunnin toinen osio sisältää tunnetaitoja vahvistavia harjoituksia yhdessä erilaisia menetelmiä hyödyntäen.

Lapset hyötyvät joogasta monella tavalla. Se vahvistaa sekä lasten fyysistä suoritus- että keskittymiskykyä. Erilaiset venytykset ja hengitys auttavat rauhoittumaan ja poistavat jännitystä niin kehosta kuin mielestä. Monipuolisten tunnetaitoharjoitusten avulla vahvistamme kykyä sanottaa, sietää, säädellä, purkaa sekä ilmaista tunteita arjessa. Menetelminä käytetään monipuolisesti liikettä, luovan ilmaisun menetelmiä, satuhierontaa sekä mielikuvaharjoituksia.

Aikuiselle perhejoogaa ja tunnetaitoja tunnit tarjoavat mahdollisuuden keskittyä nauttimaan osallisuudesta ja yhteisestä ajasta lapsen kanssa. Omaa lasta ei tarvitse ohjata, vaan aikuinen voi rauhoittua seuraamaan, miten lapsi keskittyy satuun. Joogamatolla voi myös herätellä omaa sisäistä lastaan heittäytyen mukaan joogasadun vietäväksi. Tunnetaitoharjoitukset antavat konkreettisia keinoja arjessa tunteiden kanssa toimimiseen.

Mukaan tarvitset oman maton (jos löytyy), vesipullot sekä pienen evään.

Lauantaisin klo 10.30-11.30 ajalla 4.9-9.10.2021 (ei 18.9.21)

Hinta: 115€ / 5 kertaa parilta tai 25€*/kerta (*mahdollista, mikäli tunnilla on tilaa). Saman perheen lisäosallistujat 5€ / hlö. Hinta sisältää kaikki käytetyt materiaalit.

Ilmoittaudu 29.8.2021 mennessä ostamalla kokonaisuus Holvikaupasta: https://holvi.com/shop/Jemmanen/section/perhejoogat/

Tunnit ohjaa Emma Nikkanen, varhaiskasvatuksen opettaja, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM, lasten ja nuorten joogaopettaja RCYT sekä LCF Life coach.

Lisätiedot: posti.jemmanen@gmail.com

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/41uB9QrxX

Vastaa