Koko Kylän Kirppispäivä la 25.5. klo 10

Limingantie avautuu KIRPPISKADUKSI la 25.5. klo 10.00.

KILOMETRIN matkalle Kätilöopistolta Intiankadulle mahtuu monenmoista. Tule tekemään löytöjä!

Kirpputorin MYYNTIPAIKAT Limingantiellä on varattu ainoastaan Kumpulan asukkaille; myyntipaikkoja ei ole muualta tuleville eikä ammattimaisille myyjille. Tämän lisäksi kaupunki on asettanut ehdoksi, että kaiken myytävän tavaran pitää olla käytettyä kirppistavaraa tai omatekoisia käsitöitä.

Järjestävän tahon eli asukastalo Kumpulan Kylätilan porukka pitää kahvilaa Kylätilan edessä, Intiankatu 31. Asioimalla siinä tuet samalla asukastalon monipuolista toimintaa!

ASUKKAILLE:
• Limingantie suljetaan julkiselta autoliikenteeltä klo 8-18 väliseksi ajaksi rakennusviraston luvalla (Kättäriltä Intiankadulle). Omat autot pyydetään siirtämään Limiksen varrelta muualle parkkiin lauantaiaamuun klo 8 mennessä.
• Kirppispöydät sijoitetaan tien laitoihin niin, että hälytysajoneuvot pääsevät tarvittaessa ajamaan läpi. 3 x 3-metrin telttakatos on liian suuri kummallekaan puolen tietä sijoitettavaksi, niitä ei voi käyttää (palotarkastus viime Kyläjuhlilla!)
• Kahviota omalla pihallaan pitävien ei enää nykyään tarvitse ilmoittaa myyntipaikkaa ja –tuotteita Ympäristökeskukseen, sillä laki on muuttunut tältä osin.
• Asukkaat voivat halutessaan järjestää myös ohjelmaa Limiksen varrelle. Katusoittajat ja akustiset ryhmät ovat enemmän kuin tervetulleita elävöittämään kilometrin kirppistä!
• Etukäteen ei tarvitse varata paikkoja Limingantieltä, niitä löytyy kyllä kaikille Kumpulan asukkaille. Oma myyntipöytä mukaan ja homma on siinä!

Tervetuloa!

Vastaa