Koko Kylän Kirppispäivä ja Kumpula-juoksu la 27.5. klo 10

Limingantie avautuu KIRPPISKADUKSI la 27.5. klo 10.00.

KILOMETRIN matkalle Kätilöopistolta Aavasaksantielle mahtuu monenmoista. Tule tekemään löytöjä!

Kirpputorin MYYNTIPAIKAT Limingantiellä on varattu ainoastaan Kumpulan asukkaille; myyntipaikkoja ei ole muualta tuleville eikä ammattimaisille myyjille. Tämän lisäksi kaupunki on asettanut ehdoksi, että kaiken myytävän tavaran pitää olla käytettyä kirppistavaraa tai omatekoisia käsitöitä/taidetta.

Järjestävän tahon eli asukastalo Kumpulan Kylätilan porukka pitää kahvilaa Kylätilan edessä, Intiankatu 31. Asioimalla siinä tuet samalla asukastalon monipuolista toimintaa!

ASUKKAILLE:
• Limingantie suljetaan julkiselta autoliikenteeltä klo 8-18 väliseksi ajaksi Helsingin kaupungin luvalla (Limingantien alusta numeroon 92, siis myös Intiankadun pohjoispuolelta). Omat autot pyydetään siirtämään Limiksen varrelta muualle parkkiin lauantaiaamuun klo 8 mennessä.
• Kirppispöydät sijoitetaan tien laitoihin niin, että hälytysajoneuvot pääsevät tarvittaessa ajamaan läpi. 3 x 3-metrin telttakatos on liian suuri kummallekaan puolen tietä sijoitettavaksi, niitä ei voi käyttää .
• Kahviota omalla pihallaan pitävien ei enää nykyään tarvitse ilmoittaa myyntipaikkaa ja –tuotteita Ympäristökeskukseen, sillä laki on muuttunut tältä osin.
• Asukkaat voivat halutessaan järjestää myös ohjelmaa Limiksen varrelle. Katusoittajat ja akustiset ryhmät ovat enemmän kuin tervetulleita elävöittämään kilometrin kirppistä!
• Kylätila kerää kaikilta 10 euron pöytämaksun päivän aikana.
• Kylätila huolehtii etukäteismarkkinoinnista niin, että paikalle saadaan taas maksimaalinen asiakasmäärä!

Etukäteen ei tarvitse varata paikkoja Limingantieltä, niitä löytyy kyllä kaikille Kumpulan asukkaille. Oma myyntipöytä mukaan ja homma on siinä!

Kumpula-juoksusta lisää täällä.

Tervetuloa!

Vastaa