Djembe-workshop 10 + vuotiaille

Rumpuopetusta 10 + vuotiaille!

Tämä ikäryhmä ja taidot eivät enää loksahda pienten lasten ryhmään, mutta aikuisten ryhmien ikärajat tulevat vielä vastaan.
Kumpulan Kylätilassa järjestetään avoin djembe-rumpuopetuksen ryhmä n. 10-vuotiaille soittajille, jotka kaipaavat lisäopetusta, tai jatkoa ehkä joskus keskenjääneeseen rumpuharrastukseen, jotka innokkaana haluavat kokeilla uusia rytmejä tai esim. käymänsä musiikkikoulun lisäksi toivovat letkeää lauantaikurssia!

Kurssi järjestetään keväällä kolmena lauantaina
la 23.3. klo 13
la 30.3. klo 13
la 6.4. klo 13

Kurssin opettajana toimii Lassina Ouattara (Burkina Faso). Lassina Lasso Ouattara on länsiafrikkalainen muusikko ja tanssija, joka aloitti uransa kuusivuotiaana. Lasso on opettanut djemben soittoa ja afrotanssia Burkina Fasossa, Singaporessa, Balilla ja Suomessa.

Kurssilla opetellaan dioula don -rytmejä, johon kuuluu myös (halutessa)
hieman laulua. Opetus räätälöidään oppilaiden taitojen mukaisesti siten, että jokainen osallistuja saa parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen. Älä siis epäröi, vaan tule mukaan energiseen rumpuryhmään! Ikäraja ei ole ehdoton sen johdosta, että haluamme pitää ryhmän avoimena myös hieman nuoremmille taitureille tarvittaessa.

Kurssin hinta: 12 e / kerta tai koko kurssi 30 e
Kurssin järjestävät yhteistyössä Kulttuurikameleontit ry ja Kumpulan Kylätila.

Ilmoittautumiset kylatila@kolumbus.fi 18.3. mennessä.

Vastaa