Kide Science -tiedekerho: Virtapiirikuumetta

Luonnontieteitä leikin kautta! 

Hoseli-robotti särisee, eikä lamppu Hoselin päässä enää syty. Prosessorikin on tulikuuma! Onko Hoseli sairastunut? Iskevätkö flunssapöpöt myös robotteihin? Supralaaksossa tarvitaan tutkijoiden apua selvittämään, mikä robotti-rukkaa vaivaa. Virtapiirikuumetta-kokonaisuudessa tutkijat pääsevät rakentamaan virtapiirin ja harjoittelemaan ongelmanratkaisutaitoja sähköpulmia ratkomalla.

Lapsen kysymykset ja uteliaisuus luonnontieteellisiä ilmiöitä kohtaan houkutellaan kerhoissa esiin tarinoiden ja draaman kautta. Kide-tiedekerhossa jokainen lapsi saa kokea onnistumisen elämyksiä ratkaistessaan mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Kide-tiedekerho painottaa leikillistä oppimista, tarinoita ja draamaa. Tiedekerhoissamme tutustutaan arjen ihmeellisiin ilmiöihin itse tutkien, kokeillen ja havainnoiden. Laadukas pedagogiikkamme perustuu Helsingin Yliopistossa tehtyyn tieteelliseen tutkimukseen.

Kylätilassa maanantaisin 25.2.-25.3. klo 17.15-18

7-8 -vuotiaille ilman vanhempaa
Hinta:
5 kertaa / 85 euroa
Ohjaaja: Jenni Sievänen
Kuva: Kide Science sivut, Hoseli-Robotti
Lisätietoja Kide Science -konseptista
Ilmoittautumiset täältä

Vastaa