Kumposti etsii jakajia Kumpulanmäelle

Kumposti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä täysin vapaaehtoisvoimin toteutettu paikallislehti. Suomen kotiseutuliitto palkitsi sen syksyllä 2017 omassa sarjassaan Vuoden parhaaksi kotiseutulehdeksi.

Kaupunginosayhdistys Kumpula-seura on julkaissut omaa paikallislehteämme Kumpostia jo yli 30 vuoden ajan. Kaikki kirjoittajat, kuvaajat, taittaja ja päätoimittaja tekevät lehteä suurella sydämellä ja harrastuksenaan. Kumposti myös jaetaan Kumpulan postilaatikoihin vapaaehtoisvoimin: mukana on edelleen perheitä, jotka ovat jakaneet lehteä alusta alkaen.

Kun lehti ilmestyy, ”jakelupäällikkö” avustajansa kanssa niputtaa lehdet jakajia varten sopiviin nippuihin ja toimittaa kotiovelle. Kullakin jakajalla on oma määritelty alueensa. Etsimme nyt jakajia Väinö Auerin katu 10:een sekä Gadoliininkatu 4:een. Yhteensä lehtiä tälle alueelle menee n. 130 kpl (VAK 60 ja Gadoliininkatu 75 postilaatikkoa). Seuraava lehti ilmestyy pe 30.11. ja se jaetaan postilaatikoihin mielellään viikonlopun aikana.

Jakajien lisäksi etsimme myös ”jakelupäällikköä”, joka toimittaa (omalla) autollaan lehdet jakajille.

Kiinnostuessasi ota yhteyttä Kylätilaan, niin kerromme sinulle enemmän, Tule ihmeessä mukaan, sillä Kumposti on tärkeä alueellinen tiedotuskanava!
Yhteydetotot: kylatila@kolumbus.fi

Vastaa