OmaStadi Kumpula – Osallistuvan budjetoinnin ideointi-ilta ma 19.11. klo 18-20

Osallistuvan budjetoinnin ideointi-illassa jalostetaan alueen ideat korttipelin avulla hiotuiksi timanteiksi!

Kaupunki ottaa käyttöönsä osallistuvan budjetoinnin. Asukkaat pääsevät tekemään ensin omia ehdotuksia ja myöhemmin äänestämään, mihin miljoonien suuruinen rahasumma käytetään. Tule mukaan suunnittelemaan, miten alueelta saataisiin parhaiten ideat yhteiseen budjettiin.

Mallista ja korttipelista saat lisätietoa kaupungin sivuilta tai ma 29.10. klo 18 Kylätilassa järjestettävästä info-illasta, johon oman alueemme stadiluotsi Antti Sarpo tulee avamaan mallin sisällön.  Nyt kaikki mukaan: voimme korttipelin avulla selkiyttää ja yhdessä pohtimalla kirkastaa ideat niin, että ideamme menevät äänestyksessä heittämällä läpi!

Ideointi-ilta Facebookissa
Info-ilta Facebookissa

Vastaa