TRE-alkeiskurssi su 2.12. klo 12-15

Tervetuloa oppimaan helppo ja tehokas koko kehon rentoutusmenetelmä! 

TRE tulee sanoista Trauma releasing exercises. Alunperin traumanhoitoon kehitettyä menetelmää käytetään nykyään mm. urheilusuorituksesta palautumiseen, stressin purkamiseen, rentoutumiseen ja sijaistraumatisoitumisen ennaltaehkäisyyn. TRE:n avulla voimme purkaa myös kehoon jääneitä traumojen aiheuttamia tunnelukkoja.

TRE-harjoituksessa tehdään alkuverryttelysarja, joka käynnistää lihaksissa kevyen tärinän. Tärinä on kehon luonnollinen mekanismi purkaa lihaksista jännityksiä ja hermostosta ylivireyttä. Tärinä koetaan yleensä hyvin miellyttäväksi ja rentouttavaksi.

Aloituskurssin sisältö:

– Johdanto TRE-harjoitukseen. Mitä TRE on ja mitä hyötyä siitä on
minulle?
– TRE-harjoitus
– Tauko (tarjolla teetä ja pientä purtavaa)
– Lyhyt teoria-osuus aiheesta ja toinen TRE-harjoitus
– Loppurentoutus
– Ohjeet kotiharjoitukseen

TRE-harjoitus sopii kaikille perusterveille henkilöille. Seuraavissa terveydellisissä tilanteissa TRE-harjoituksen aloittamista ei aina suositella: raskaus, sydänsairaus, epilepsia, syöpä, pian leikkauksen jälkeen, vakava mielenterveydellinen sairaus esim. skitsofrenia, psykoosi ja voimakas psyykelääkitys. Epäselvissä tapauksissa, kysy lisätietoa ohjaajalta.

Kurssilla kuulet lisää TRE:stä ja opit tekemään harjoituksen. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoituksia kotona.

Vuoden viimeinen TRE-alkeiskurssi pidetään Helsingissä su 2.12.2018 klo 12-15 Kumpulan kylätilassa, os. Intiankatu 31.

Kurssin hinta on 69 e (sis. alv 24%) kun ilmoittaudut viim. 1.11.2018.
(Kurssin hinta 79 e 2.11.2018 ->)
Kurssin hintaan sisältyy 10 euron arvoinen TRE-opas.

TRE-kurssit ovat aina täyttyneet nopeasti, joten oma paikka kannattaa varmistaa pian. Voit ilmoittautua kurssille maksamalla kurssimaksun suoraan Holvi-verkkokaupassa. Saat myöhemmin myös sähköpostilla vahvistuksen ja tarkemmat tiedot.

Jos et ole aiemmin kuullut TRE:stä, voit lukea lisää: Mitä on TRE ja ilmoittautumiset täältä

Vastaa