Detox-kurssi Kylätilassa la 3. ja 10.11. klo 10-11

Uudista, hoida, kevennä ja vahvista kehoa!

Kurssiin sisältyy
– kahtena lauantaina kehoa aktivoivien dynaamisten venyttelyliikkeiden tunti (oma jumppamatto mukaan)
– venyttelyohjelma kotona tehtävää omatoimista harjoittelua varten
– kehoa puhdistava detox –ruokavalio

Dynaaminen syvävenyttely kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lisää kuonan poistumista kehosta. Liikkeet ja oikeanlainen syvävenyttely ohjataan tunneilla. Kotona harjoittelua varten saat kuvalliset ja kirjalliset ohjeet.

Ruokavalio perustuu puhtaaseen, oikeaan ruokaan, ei lisäravinteisiin. Saat kirjalliset ohjeet kuinka uudistat, hoidat, kevennät ja samalla vahvistat kehoa. Voit noudattaa ohjetta 1-2 viikon kuurina tai ottaa sen pidempiaikaiseksi käytännöksi jos haluat päästä eroon esim. vyötärölihavuudesta. Ohjetta kannattaa noudattaa tarkasti vähintään kuukauden ajan, jotta kehon aineenvaihdunta ja kudokset ehtivät uudistua, mutta jo 1-2 viikon ajanjaksolla saat hyviä tuloksia aikaiseksi.

Hinta 65 eur (sisältää tunnit kahtena lauantaina sekä kirjalliset ohjeet venyttelyyn ja ruokavalioon)

Maksuvälineinä kurssille käyvät laskun lisäksi myös Smartum, Virike sekä ePassi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset hanna@anttipoika.com. Kurssille on rajallinen määrä paikkoja.

Vastaa