Sähkönjakokaappien maalaus Kumpulassa kesällä 2019 – luonnokset 30.4.2019 mennessä

Kylätilayhdistys kutsuu yli 15-vuotiaat asukkaat maalaamaan alueen sähkökaappeja.  Teokset toteutetaan kesän 2019 aikana.

A4 / A3 –kokoiset luonnokset toimitetaan Kumpulan Kylätilaan 30.4.2019 mennessä postitse (tai suoraan Kylätilaan erikseen sovittuna ajankohtana, mikäli teos ei mahdu postilaatikkoon). Luonnoksen taakse kirjataan oma nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Voit mainita, jos sinulla on joku nimenomainen paikka, johon olet maalauksen suunnitellut. Kylätilasta voi pyytää listan maalattavista sähkönjakokaapeista. Voit myös kertoa muutamalla lauseella tarinan, miksi teoksesi on juuri sellainen kuin on, ja miksi haluat sen sijoitettavan ko. paikkaan. Voit osallistua myös useammalla kuin yhdellä teoksella.

Luonnoksen tekijä toteuttaa teoksensa itse luonnoksen mukaisesti kesällä 2019.

Helen Sähköverkko osallistuu projektiin kustantamalla maalit ja tarvikkeet ja varaa samalla itselleen oikeuden hyväksyä / hylätä valitut teokset. Teos ei siten saa olla yhtiön arvojen vastainen eikä mainos tai poliittisesti kantaaottava. Perinteistä kirjaingraffittia tulee välttää, koska kyseessä ei ole julkinen graffitipinta.

Äänestykseen valitaan vain Helenin ohjeistuksen mukaiset työt. Kaikille avoin äänestys järjestetään Kylätilan netti-sivuilla. Äänestysaika on touko-kesäkuussa 2019.

Kilpailun eniten ääniä saaneet teokset toteutetaan. Tämän lisäksi erikseen valittava taiteellinen raati varaa itselleen oikeuden valita toteutettavaksi muutamia töitä kaikkien kilpailuun osallistuneiden joukosta.

Helsingissä, 1.10.2018
Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ry
Intiankatu 31
00560 Helsinki

Lisätietoja: kylatila@kolumbus.fi

Esimerkkejä jo maalatuista sähkönjakokaapeista Helsingissä

Artikkelin kuva: Helen Sähköverkko / Kaironkatu 12

Vastaa