Ilmastovanhempien lastenvaatevaihtarit Kumpulassa 4.3.

Ilmastovanhemmat ry järjestää jälleen lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden vaihtotapahtuman. Tervetuloa kierrättämään lastenvaatteita ja -tarvikkeita Helsinkiin, Kumpulan kylätilaan, 4.3. kello 13-15! Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin, ei tarvitse olla Ilmastovanhempien jäsen.

Voit tuoda tapahtumaan esimerkiksi lastenvaatteita, leluja, kirjoja ja tekstiilejä. Kierrätys tapahtuu rennon vaihtelun merkeissä, eli voit tuoda mitä tahdot ja ottaa mitä tahdot, raha ei liiku. Tuothan vain puhdasta ja käyttökuntoista tavaraa! Pikkuviat (esim. puuttuva nappi, paikattu vaate tai teipattu sivu) eivät haittaa, sillä haluamme kannustaa kaikkia arvostamaan ja korjaamaan käyttökelpoisia tavaroita ja pidentämään niiden elinikää.

Voit mainiosti tulla mukaan tapahtumaan, vaikka sinulla ei olisi itselläsi kierrätettävää mukanasi. Kutsu myös kaverit! Ylijääneet tavarat toimitetaan kierrätyskeskukseen.

Tarjolla on kahvia ja vegaanista purtavaa, maksu vapaaehtoinen. Greenpeacen HiiletönHelsinki2025 -aktiivit järjestävät lapsille piirrustustyöpajan ja myös Hiilivapaa Suomi -kampanja tulee esittäytymään ja kertomaan kevään ilmastotoiminnasta.

Tervetuloa kierrättämään, kahvittelemaan sekä viihtymään kanssamme!

Vastaa