Kylätilayhdistyksen jäsenille – vanhoille ja tuleville!

Hyvät alueen asukkaat! Lue artikkelista miksi ja miten liittyä Kylätilayhdistyksen jäseneksi!

Vuosi 2018 käynnistyi valitettavasti samoissa merkeissä kuin edellinenkin, eli kaupunki katsoi asialliseksi pudottaa rahoitustamme 10.000 eurolla vuodessa. Viime vuodesta selvisimme jäsenmaksujen, kahvilamyyntituottojen, syyskuun huutokaupan ja lahjoituksien avulla, siitä kiitos kaikille jäsenmaksunsa maksaneille ja tapahtumiin osallistuneille!

Vuoteen 2018 lähdetään silti pystypäin. Tulossa on monia hienoja tapahtumia sekä Kumpulan Kyläjuhlat la 26.5.2018. Niistä toivommekin tänä vuonna saavamme tuloja siten, että tästäkin vuodesta selvitään kunnialla loppuun asti. Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ry pyörittää asukastalo Kumpulan Kylätilaa Helsingin kaupungin avustusten ja oman varainhankinnan turvin. Oma varainhankinta koostuu vuokratuloista (yksityistilaisuudet, muiden toimijoiden tunneista perityt vuokrat, kokoukset ym.), kahvila- ja muista tapahtumatuloista ja jäsenmaksuista. Kerhoista ja kursseista perityt osallistumismaksut käytetään täysimääräisenä ohjaajien palkkoihin ja kerhomateriaaleihin, niistä ei jää kassaan tuloja. Varainhankintamme on jo vuosia ollut 40-50% yhdistyksen vuosibudjetista, vuoden 2017 nostaessa sen jo yli 50%:iin.

Jäsenmaksuilla 15 euroa / talous / vuosi on oikeasti suuri merkitys Kylätilan taloudelle. Juuri niillä rahoilla ostetaan vessapaperit ja jätesäkit, maksetaan kirjanpidosta ja kopiokoneesta, sähköstä, puhelimesta, vakuutuksista jne. Nämä suoraan toiminnan ylläpitoon liittyvät kulut ovat vuodessa n. 10.000 euroa.

Rekisteriimme on kirjattuna yli 500 jäsentä, mutta vuonna 2017 jäsenmaksun maksoi vain n. 370 jäsentä / jäsenperhettä. Yksittäisen ihmisen tai perheen 15 euron jäsenmaksulla on todella suuri merkitys sille, että Kylätilan toiminta pystyy jatkumaan keskeytyksettä myös tämän vuoden. Maksamalla jäsenmaksun olet omalta osaltasi mukana turvaamassa Kylätilan monipuolista toimintaa. Pidetään ovet auki ja leuka pystyssä, emme saa emmekä voi antaa yli 500 ihmisen viikoittaisen harrastuksen katketa!

Kyläjuhliin liittyen tarvitsemme edelleen vapaaehtoisia sekä kevään ajaksi suunnittelemaan että itse juhlapäivälle talkoohommiin hyvin erilaisiin tehtäviin. Ilmoittaudu Kylätilaan sähköpostitse kylatila@kolumbus.fi tai puhelimitse 041 827 8932, niin kerromme sinulle lisää erilaisista suunnitteluryhmistä. Lisää Kyläjuhlien suunnittelusta täällä

Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Kylätilassa, Intiankatu 31, ma 23.4. klo 18. Tervetuloa silloin kuulemaan lisää toiminnastamme ja tulevista Kyläjuhlista!

Kylätilayhdistyksen hallitus

LIITTYMISOHJEET:

Maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun tuet Kylätilan monipuolista kerho-, kurssi- ja tapahtumatoimintaa. Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 15 euroa yhdistyksen tilille.

Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ry
FI23 1268 3000 1027 48
Viestikenttään nimi, katuosoite ja sähköpostiosoite

 

Kuva: Santtu Särkäs

Vastaa