La 26.5.2018 Kumpulan Kyläjuhlat – Tule sinäkin suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlia!

Kylätilassa valmistaudutaan kiihkeään kevääseen, kun aikomuksena on jälleen kutsua parikymmentätuhatta ihmistä kylään. Avoin ja leppoisa juhla on vakiinnuttanut kävijämääränsä ja juhlien suunnittelu ja toteutus on melkoinen paketti: jotta saamme asiakkaita sinunkin kirppikselle, on meidän yhdessä rakennettava juhlat.

Talkootyöt toimintojen mukaan

Tässä listattuna erilaisia talkooryhmiä, joissa toimintoja suunnitellaan. Suunnitteluryhmien on tarkoitus koostua teistä, hyvät asukkaat ja jokaiseen ryhmään tarvitaan myös kevään mittaista sitoutumista – ilman tekijöitä ei ole toimintaakaan!

Korttelit, taloyhtiöt ja kaveriporukat, haastakaapa toisenne: mikä on juuri teidän juttu?

· Kylätilan kahvila + makkarigrillit Limiksellä

· Talkoolaisten catering

· Juomanmyynti yhdistyksen piikkiin eri pisteissä

· Tiedotus ja markkinointi, esitteiden ja julisteiden jakajia ympäri kaupunkia sekä somehommaa (mm. Insta ja Twitter)

· Tietotori (asiantuntijat valistavat kansalaista, teema avoin!)

· Lasten tapahtuma, erilaiset toiminnalliset pajat tapahtuma-alueelle

· Teatteri sekä mahdolliset paneelikeskustelut

· Koristelu, kylttien, banderollien ja info-taulujen sijoittelu juhlille

· Kumpula-juoksu, liikenteenohjaus reitin varrella

· Logistiikka ja kuljetukset perjantaista lauantaiyöhön, telttojen pystytys ja purku tapahtumapaikoille

· Sähkötyöt päivän aikana, äänentoisto ja backline lavoille, kuljetukset, pystytys ja purku

· Järjestyksenvalvonta, kortillisten lisäksi myös muut reippaat ja kookkaat kansalaiset sopivat hyvin

· Erjan partio eli yöllinen rivakka purkuryhmä

· Siivousryhmä sunnuntaille

· Info ja ensiapu, sairaanhoitajat ja lääkärit puhelimen päässä päivystämässä päivän ajan

· Kirppispöytämaksujen kerääminen

· Palautukset Kyläjuhlien jälkeen

Ilmoittaudu talkoisiin tai kerro ideoistasi meille joko sähköpostilla kylatila@kolumbus.fi tai puhelimitse 041 527 8932. Kerromme sinulle enemmän ryhmien suunnitelmista ja pääset liittymään joukkoon. Suunnitteluryhmät voivat kokoontua Kylätilassa, kunhan varmistatte etukäteen vapaat ajat.

Talkoovuorojen kellonajat sovitaan toukokuussa erikseen jokaisen talkoisiin ilmoittautuneen kanssa. Vuoroja on eripituisia ja eri aikoihin: näin myös talkoolaisille jää itselleenkin aikaa nauttia juhlista. Jos pidät kirppispöytää, voit osallistua perjantain pystytykseen tai lauantai-illan purkuun tai vaikkapa vasta maanantaina tavaroiden palautuksiin. Vaunuissa nukkuvan vauvan kanssa voit kerätä kirppispöytämaksuja ja samalla tutustua koko kirppiksen tarjontaan. Järjestyksenvalvojana tai vahtimestarina pasteeraat ympäri Kylää nähden kokonaiskuvan juhlista. Oluenmyyjänä kuulet viereisen lavan musiikkitarjonnan kokonaisuudessaan. Työmatkalla voit tiputtaa flyereita läheisiin kahviloihin tai kirjastoihin. Hommaa on monenlaista – ja melko paljon!

Yhtä suuri merkitys kuin talkootyöllä on juhlien onnistumisen kannalta, on myös lainattavalla kalustolla. Jos pystyt tarjoamaan meille apuasi esimerkiksi lainaamalla pakettiautoa tai peräkärryä tai tukevaa telttakatosta, itse asiassa kaikki megafonista kylmäkaappeihin tai –autoon kelpaa, otamme kaiken vastaan ilolla. Tärkeitä ovat myös ammattitaitosi tai vaikkapa suhteesi yritykseen, joka voisi jollain tapaa sponsoroida toimintojamme.

Kaikille yhteiset talkookokoukset Kylätilassa

Suunnitelmien etenemistä pääsee seuraamaan Kylätilassa järjestettävissä kokouksissa, joissa ryhmät esittelevät aikaansaannoksiaan. Näissä kokouksissa voi myös ilmoittautua mukaan talkooporukkaan juhlaviikonlopulle.

Tulevat kokouspäivät ovat ma 26.3. ja ma 21.5. klo 18.

Olet lämpimästi tervetullut talkoolaisten joukkoon. Olen varma, että palkkiosi on onnistumisen tunne upeista juhlista ja vähintäänkin muutama uusi ystävä naapurustossa – näillä juhlillahan on perinteisesti tehty jopa pariskuntia!

Kylätilan Sari

 

kylatila@kolumbus.fi
041 527 8932

Vastaa