Kitarapienryhmätunnit -SYKSY 2017

Kitaransoiton pienryhmätunneilla edistyt nopeasti.

Kitaratunnit keskiviikkoisin
ajalla 6.9.-29.11. (ei 18.10.) yhteensä 10 krt.

Klo 16.50-17.50  Perustaso: kurssilla harjoitellaan kitaransoiton perustaitoja. Kurssi soveltuu parhaiten jo hieman soittaneelle. Kurssilla harjoitellaan ohjelmistoa, joka sisältää sekä sointusäestystä että melodian soittoa. Lisäksi tutustutaan muihin perustaitoihin, kuten kitaran virittämiseen, soittotekniikan perusasioihin, teorian alkeisiin sekä kitaran rooliin yhtyesoitossa. Kurssi soveltuu sekä akustiselle että sähkökitaralle. Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa. 

Klo 17.50-18.50  Jatkokurssi: Kurssilla laajennetaan kitaran tuntemusta monipuolisen ohjelmiston kautta. Tavoitteena on kehittää sekä teknisiä valmiuksia, että eri tyylilajien tuntemusta sekä komppi- että soolosoitossa. Soveltuu parhaiten kitaransoiton perustaidot (mm. barresoinnut) jo hallitseville. Kurssi soveltuu sekä akustiselle että sähkökitaralle. Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa.

Hinta: 100 euroa

Molemmat tunnit sopivat myös aiemmin mukanaolleille.

 

Ohjaaja: Pauli Halme

Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *