Kitarapienryhmätunnit – KEVÄT 2019

Kitaransoiton pienryhmätunneilla edistyt nopeasti.

Kitaratunnit keskiviikkoisin
Alaken ke 30.3. (ei 20.2.) yhteensä 14 kertaa

Klo 16.50-17.50 Perustaso: kurssilla harjoitellaan kitaransoiton perustaitoja. Kurssi soveltuu parhaiten jo hieman soittaneelle. Kurssilla harjoitellaan ohjelmistoa, joka sisältää sekä sointusäestystä että melodian soittoa. Lisäksi tutustutaan muihin perustaitoihin, kuten kitaran virittämiseen, soittotekniikan perusasioihin, teorian alkeisiin sekä kitaran rooliin yhtyesoitossa. Kurssi soveltuu parhaiten akustiselle kitaralle, mutta myös sähkökitaristit ovat tervetulleita. Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa.

Klo 17.50-18.50 Jatkokurssi: Kurssin tavoitteena on laajentaa instrumentin ja eri tyylilajien tuntemusta. Kurssilla harjoitellaan monipuolinen ohjelmisto jonka puitteissa harjoitellaan sekä komppi- että soolonsoiton valmiuksia. Kurssin loppupuolella perehdytään myös yhtyesoittoon basso-ryhmän ja rumpalin kanssa. Soveltuu parhaiten kitaransoiton perustaidot (mm. barresoinnut) jo hallitseville. Kurssi soveltuu sekä akustiselle että sähkökitaralle. Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa.

Koska ohjaaja on myös keikkaileva muusikko, saattaa tunti joskus jäädä väliin. Pidennämme kautta tarvittavan määrän toukokuulle.

Hinta: 14 kertaa / 160 euroa

Ohjaaja: Pauli Halme

Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

 

Vastaa