Kitarapienryhmätunnit -KEVÄT 2018

Kitaransoiton pienryhmätunneilla edistyt nopeasti.

Kitaratunnit keskiviikkoisin
17.1. alkaen, yhteensä 12 krt.

Klo 16.50-17.50 Perustaso: kurssilla harjoitellaan kitaransoiton perustaitoja. Kurssi soveltuu parhaiten jo hieman soittaneelle. Kurssilla harjoitellaan ohjelmistoa, joka sisältää sekä sointusäestystä että melodian soittoa. Lisäksi tutustutaan muihin perustaitoihin, kuten kitaran virittämiseen, soittotekniikan perusasioihin, teorian alkeisiin sekä kitaran rooliin yhtyesoitossa. Kurssi soveltuu parhaiten akustiselle kitaralle, mutta myös sähkökitaristit ovat tervetulleita. Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa.

Klo 17.50-18.50 Jatkokurssi: Kurssin tavoitteena on laajentaa instrumentin ja eri tyylilajien tuntemusta. Kurssilla harjoitellaan monipuolinen ohjelmisto jonka puitteissa harjoitellaan sekä komppi- että soolonsoiton valmiuksia. Kurssin loppupuolella perehdytään myös yhtyesoittoon basistin ja rumpalin kanssa. Soveltuu parhaiten kitaransoiton perustaidot (mm. barresoinnut) jo hallitseville. Kurssi soveltuu sekä akustiselle että sähkökitaralle. Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa.

Hinta: 120 euroa

Molemmat tunnit sopivat myös aiemmin mukanaolleille.

 

Ohjaaja: Pauli Halme

Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

 

Vastaa