Suuri valokuvaus – the Great Photo Shoot ma 25.9. klo 18

Valokuvaukseen osallistui 260 aikuista ja 45 lasta – syksyllä 2017 kerhoihin osallistuu n. 240 aikuista, 200 lasta ja kolmen päiväkodin eskarit. Loistava saavutus siis.
Kuvaaja: Pentti Lähdeaho

Kumpulan Kylätila haluaa näyttää visuaalisesti Helsingin kaupungille, kuinka monelle ihmiselle Kylätila on tärkeä paikka – harrastuksen, kulttuurinautintojen, kurssien, tapahtumien tai vaikkapa kokousten tyyssijana.

Kylätilassa käy viikoittain lähes 500 lasta ja aikuista kerhoissa. Tapahtumilla on omat vakiintuneet kävijäkuntansa ja monelle yhdistykselle Kylätila on kokouspaikkana tärkeä. Monet viettävät merkkipäiviään yhteisessä olohuoneessamme. Vuosittain Kylätilassa vierailee 18.500 ihmistä. Tästä huolimatta Helsingin kaupunki leikkasi vuosittaista avustustaan vuodelle 2017 peräti neljänneksellä.  Lue lisää ja liity jäseneksi 

Nyt pyydämme AIVAN KAIKKIA teitä Kylätilan ystäviä auttamaan meitä havainnollistamaan valtavan kävijämäärämme!

Oletpa sitten kerhokävijä, OSB-fani, lukupiiriläinen, synttäreitäsi viettänyt, kastetilaisuuden järjestänyt, taloyhtiön hallitusjäsen, muun paikallisen yhdistyksen / toimijan edustaja, Komediaklubiin tykästynyt tai bändileiriläinen, tule valokuvattavaksi maanantaina 25.9. klo 18 Intiankadulle: otamme upean ilmakuvan tästä kaiken järjen mukaan lähes tuhatpäisestä joukosta.

Käy tapahtuman fb-sivulla ja klikkaa ”osallistun” -vaihtoehto (ei vain kiinnostunut), jotta tiedämme, että sinä ja perheesi osallistuvat. Tässä tapauksessa parikymmenpäinen aktivistijoukko ei auta, vaan tarvitsemme OIKEASTI TEIDÄT KAIKKI! Tämän vuoden rahoitus oli alimitoitettu, ensi vuoden rahoitukseen voimme toivottavasti vielä vaikuttaa.

Nyt ei tarvitse lähteä kauas kotoa miekkariin, hoidetaan mielenilmaus Kylätilan nurkilla, positiivisella energialla! Tehdään tästä ISO JUTTU!

Voit ottaa mukaan plakaatin, jossa kerrot, mikä sinulle Kylätilassa on tärkeää. Kerho- ja harrasteryhmien vetäjät sekä yhdistysten puheenjohtajat voivat kirjoittaa plakaattiinsa oman ryhmänsä nimen.

Kylätilan talouden turvaamiseksi Kylätilan 20 v synttäreitä ja syyskauden avajaisia vietetään la 30.9. klo 18 alkaen hyväntekeväisyyden hengessä. Järjestämme mm. huutokaupan ja arpajaiset, niistä enemmän erillisessä FB-tapahtumassa.

Tervetuloa mukaan, satoi tai paistoi!

Etukäteen kiittäen, Kylätilayhdistyksen hallitus

Lisätietoja: kylatila@kolumbus.fi

Vastaa