Afrobeat-päivä su 8.10. klo 10-14

Afrikkalaisia rytmejä, afrotanssia ja energisoivaa yhdessäoloa Kylätilassa!

Ohjelmassa afrikkalaista rumpu- ja tanssiopetusta sekä perheafro kaikenikäisille. Perheafroon on vapaa pääsy, rumpu- ja tanssiopetus pienellä ovirahalla, kts. ohjelma ja hinnat alta. Et tarvitse aiempaa kokemusta mihinkään osioon, tuo vain itsesi paikalle latautumaan energisestä iltapäivästä!

klo 10-10.55 Perheafro: Afrikkalainen rumpu- ja tanssityöpaja lapsille ja vanhemmille (Lassina Ouattara)
klo 11-12.30 Afrobeat -rumpukurssi (Akim Color)
klo 12.35-14.05 Länsiafrikkalaista tanssia (Lassina Ouattara)

PERHEAFRO

Päivä alkaa perheafrolla, jossa lapset ja vanhemmat pääsevät tutustumaan djembe-rumpujen saloihin, afrikkalaisiin rytmeihin, lauluun ja halutessa tanssiinkin. Päätavoitteena on mukava yhdessäolo. Opettajana toimii Lassina Ouattara.

Perheafroon vapaa pääsy!

RUMPUKURSSI JA TANSSIOPETUS

Rumpu- ja tanssiopetuksen ikäraja on 12 v. Vetäjinä toimivat Beninistä kotoisin oleva muusikkopedagogi Akim Color sekä Burkina Fasosta kotoisin oleva tanssija-muusikko Lassina Ouattara. Akim Color on yksi Beninin tunnetuimpia muusikoita, joka on konsertoinut ja opettanut jo vuosia Suomessa. Harva osaa opettaa afrobeatin rytmejä niin selkeästi ja mukaansatempaavasti kuin Akim, joka on alansa huippuosaajia. Akim soittaa kaikkia perinteisiä afrikkalaisia lyömäsoittimia, kuten djembe-rumpuja. Lassina ”Lasso” Ouattara on länsiafrikkalainen tanssija ja muusikko, joka aloitti uransa jo kuusivuotiaana. Lasso on opettanut afrotanssia ja djemben soittoa Burkina Fasossa, Singaporessa, Balilla ja Suomessa.

HINTA:

*Afrobeat -rumpukurssi 15 euroa
*Länsiafrikkalaista tanssiopetusta live-rumpusäestyksellä 15 euroa
Yhteishinta 25 eur

Alennettu hinta (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, nuoret 12-18 v., Kulttuurikameleontit ry:n jäsenet) 13 euroa, yhteishinta 22 euroa

Tapahtuma on avoin kaikille, tilaan pääsee helposti myös esim. pyörätuolilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumiset: 4.10.2017 mennessä felaways@gmail.com

Afrobeat-päivä on osa Kulttuurikameleontit ry:n Taiteella yhdenvertaisuutta -hanketta, johon on saatu tukea Taiteen edistämiskeskukselta. Afrobeat-päivän järjestävät Kulttuurikameleontit ry yhteistyössä Alvar Gullichsen/Afrojazz Club.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *