Syvävenyttely-tunnit SYKSY 2020

Syvävenyttelyllä eroon kireydestä!

Syvävenyttelytunti koostuu pitkäkestoisista 1-2 min venytyksistä eri lihasryhmille. Pitkäkestoisia venytyksiä voi itse lyhentää tarpeen ja taitojen mukaan lepäämällä välillä.

Tunnilla parannetaan liikkuvuutta sekä lihasten elastisuutta. Säännöllinen venyttely huoltaa, avaa ja vahvistaa koko kehoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistuminen kehosta vilkastuu. Syvävenyttely parantaa vartalonhallintaa, vahvistaa syviä tukilihaksia ja korjaa ryhtiä.

Tällä tunnilla rentoutuu sekä keho että mieli. Tunti soveltuu kaikille.

Keskiviikkoisin klo 20.10-21 ajalla 16.9.-2.12. (ei 14.10.)
Hinta:
11 krt / 77 euroa
Ohjaaja:
Jaana Schorin

Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

Koronatilanne otetaan Kylätilalla huomioon. Peräkkäiset ryhmät kulkevat sisään ja ulos eri sisäänkäyntien kautta, eivätkä kohtaa toisiaan. Tuntien välissä tila tuuletetaan. Jokainen ottaa mukaan oman vesipullon kotoa. Ryhmiin otetaan max. 14 osallistujaa.

Vastaa