Zumba – SYKSY 2021

Zumba on vauhdikas tanssillinen tunti, jossa hiki virtaa ja mieli virkistyy, syvävenyttelyllä pääset eroon kireydestä!

Zumba® on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Merengue, salsa, swing, cumbia, bachata, reggaeton, bollywood, flamenco, tango, hip-hop.. Anna latinalaisten rytmien tempaista mukaansa! Nauti musiikista!

Zumba on tanssitunti missä hiki virtaa ja hymy on herkässä. Tunti aktivoi keskivartaloa ja nostaa sykettä. Kaloreita palaa satamäärin ihan huomaamatta. Zumba-tunnilla ei opeteta tanssitekniikkaa. Tärkeintä on unohtaa suorittaminen, nauttia rytmeistä ja pitää hauskaa!

Et tarvitse tunnille osallistuaksesi aikaisempaa tanssikokemusta. Zumba-tunnilla ei rakenneta koko tunnin mittaista koreografiaa vaan tunti etenee reippaasti fitness-tunneille tutulla tavalla. Mikä parasta, kaikki tanssivat omalla tavallaan.

Huom! TÄYNNÄ!

Keskiviikkoisin 1.9.-8.12. (ei syyslomalla 20.10.) klo 19-19.50
Hinta:
14 krt / 98 euroa 
Ohjaaja:
Jaana Schorin

Ilmoittautumiset pe 27.8.  mennessä kylatila@kolumbus.fi

Vastaa