Zumba KEVÄT 2020

Zumba on vauhdikas tanssillinen tunti, jossa hiki virtaa ja mieli virkistyy!

Zumba® on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Merengue, salsa, swing, cumbia, bachata, reggaeton, bollywood, flamenco, tango, hip-hop.. Anna latinalaisten rytmien tempaista mukaansa! Nauti musiikista!

Zumba on tanssitunti missä hiki virtaa ja hymy on herkässä. Tunti aktivoi keskivartaloa ja nostaa sykettä. Kaloreita palaa satamäärin ihan huomaamatta. Zumba-tunnilla ei opeteta tanssitekniikkaa. Tärkeintä on unohtaa suorittaminen, nauttia rytmeistä ja pitää hauskaa!

Et tarvitse tunnille osallistuaksesi aikaisempaa tanssikokemusta. Zumba-tunnilla ei rakenneta koko tunnin mittaista koreografiaa vaan tunti etenee reippaasti fitness-tunneille tutulla tavalla. Mikä parasta, kaikki tanssivat omalla tavallaan.

Keskiviikkoisin klo 19-20 ajalla 15.1.-29.4. (ei 19.2., 4.3.) yhteensä 14 kertaa
14 krt / 98 euroa (TÄYNNÄ)
Ohjaaja:
Jaana Schorin

Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

Vastaa