Zumba SYKSY 2020 (täynnä)

Zumba on vauhdikas tanssillinen tunti, jossa hiki virtaa ja mieli virkistyy!

Zumba® on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Merengue, salsa, swing, cumbia, bachata, reggaeton, bollywood, flamenco, tango, hip-hop.. Anna latinalaisten rytmien tempaista mukaansa! Nauti musiikista!

Zumba on tanssitunti missä hiki virtaa ja hymy on herkässä. Tunti aktivoi keskivartaloa ja nostaa sykettä. Kaloreita palaa satamäärin ihan huomaamatta. Zumba-tunnilla ei opeteta tanssitekniikkaa. Tärkeintä on unohtaa suorittaminen, nauttia rytmeistä ja pitää hauskaa!

Et tarvitse tunnille osallistuaksesi aikaisempaa tanssikokemusta. Zumba-tunnilla ei rakenneta koko tunnin mittaista koreografiaa vaan tunti etenee reippaasti fitness-tunneille tutulla tavalla. Mikä parasta, kaikki tanssivat omalla tavallaan.

Keskiviikkoisin klo 19.00 – 19.50 ajalla 16.9.-9.12. (ei 14.10.)
Hinta:
12 krt / 84 euroa (TÄYNNÄ)
Ohjaaja:
Jaana Schorin

Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

Koronatilanne otetaan Kylätilalla huomioon. Peräkkäiset ryhmät kulkevat sisään ja ulos eri sisäänkäyntien kautta, eivätkä kohtaa toisiaan. Tuntien välissä tila tuuletetaan. Jokainen ottaa mukaan oman vesipullon kotoa. Ryhmiin otetaan max. 14 osallistujaa.

Vastaa