Kahvakuula goes Functional kevät 2018

Erittäin tehokas, sykettä kohottava, rasvaa polttava ja hikinen tunti, jossa lihaksia ei päästetä helpolla.

Kehon suorituskyky ja kestävyys vaativat sekä voiman että liikkuvuuden harjoittamista, jolloin oman kehon painolla tehtävät harjoitteet, kahvakuulaliikkeet ja syvien lihasten hallinta ovat avain parempaan kuntoon ja liikkuvuuteen sekä tehokkaampaan rasvanpolttoon! Tunti sisältää alkulämmittelyn ja treeniosuuden, jossa vastuksena käytetään omaa kehonpainoa, kahvakuulaa ja kuminauhoja. Ohjaaja antaa tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä. Mukaan oma kahvakuula. Mattoja löytyy Kylätilasta ja ohjaaja tuo muut tarvittavat välineet.

Tiistaisin 8.1.-15.5.(ei 20.2.,1.5.) klo 17.10-18.10

Hinta 180 e/ 17 krt

Ohjaaja: Hanna Antti-Poika-Seppänen

Ilmoittautumiset:  hanna@sportslady.fi  tai Hanna 050-3243 862

Lue lisää: Sportslady

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *