Lasten Luova Liike – KEVÄT 2024

Luovan liikkeen tunneilla liikutaan musiikin mukana leikinomaisten ja mielikuvia hyödyntävien harjoitusten avulla.  

Tunnit sisältävät perusliikuntataitoja kehittäviä harjoituksia, luovia tehtäviä sekä tanssitekniikan alkeita mm. pienien tanssien muodossa. Tavoitteena on herättää liikkumisen iloa luovassa ilmapiirissä ja samalla myös tukea lapsen sosiaalisten ja ilmaisullisten taitojen kehittymistä.

Mukava vaatetus ja pitkät housut sopivat hyvin liikkumiseen, sillä seikkailemme ajoittain lattiatasollakin.

Tiistaisin 16.1.-23.4. (ei 20.2.)
HInta:
14 krt / 91 e

klo 16.15-17  3-4 -vuotiaat
klo 17-17.45 5-7 -vuotiaat

Ohjaaja Hanna Haartemo on valmistunut tanssinopettajaksi Turun Ammattikorkeakoulusta vuonna 2000 ja tanssitaiteen maisteriksi tanssi- ja teatteripedagogiikan laitokselta (TEAK) vuonna 2005. Tanssinopettajana Hanna on toiminut valmistumisestaan saakka ja opettanut laajasti eri ikäryhmiä ja taidetanssin eri lajeja.

Ilmoittautumiset kylatila@kolumbus.fi

Luovan liikkeen ryhmä myös perheen pienimmille ja vanhemmalle yhdessä.

Vastaa