UUTTA: Vauvaimpro SYKSY 2017 uusi kurssi 20.11. alkaen

Vauvaimprossa kokeillaan erilaisia tapoja liikkua ja käyttää ääntä vauvan kanssa.

Teatteri-improvisaatiosta lainattu hyväksynnän periaate kannustaa vastaamaan vauvan aloitteisiin avoimin mielin. Leikitäänkö? – JOO!

Pääosassa on vanhemman ja lapsen iloinen vuorovaikutus. Yhdessä leikkiessä on helppo olla läsnä, havainnoida vauvaa ja antaa syliaikaa. On myös arvokasta tutustua muihin lapsiin ja vanhempiin ja pitää hauskaa muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Kokoonnumme kerran viikossa yhteensä 4 kertaa. Tarvitset mukaasi joustavat vaatteet, halutessasi sisätossut (ei kenkiä), ja vesipullon – lämmin tulee varmasti! Kurssi sopii parhaiten lapsille, jotka eivät vielä kävele, 3-12 kk. Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa

Ohjaaja: taidekasvattaja Iida Santalahti

Uusi kurssi maanantaisin 20.11.-11.12. klo 14-14.45

Hinta: 30 euroa / 4 krt.
Ilmoittautumiset: kylatila@kolumbus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *